29-10-2011 -Singiel 2600 - RADOM Special
Re: 29-10-2011 -Singiel 2600 - RADOM Special
.
A tak na poważnie, przykłąd Silver helmsów za DP, ok, Ghule zamiast swordsmen to przegięcie (a widziałem w wa-wie coś takiego)
A tak na poważnie, przykłąd Silver helmsów za DP, ok, Ghule zamiast swordsmen to przegięcie (a widziałem w wa-wie coś takiego)
- White Lion
- Kretozord
ale jakby tym ghoulom przykleić imperialne dwuraki na plecach i powiedzieć że to jest kompania ze Stirlandu?....
niby że to jednostka zaopatrzeniowa.
niby że to jednostka zaopatrzeniowa.
Ale jak będą w ładnych Imperialnych mundurkach, to dlaczego by nie. Widzę te piękne zielono zółte barwy .
hehehe... za wystawienie zombie w mundurach Reiklandu - dodatkowe punkty za konwersje
Najlepiej jeszcze z takimi "francuskimi" kapeluszami jak z modeli do Mordheima - wtedy będą wyglądać jak "obywatele rewolucji francuskiej" - biedni, wychudzeni z gniewem na ustach...
Najlepiej jeszcze z takimi "francuskimi" kapeluszami jak z modeli do Mordheima - wtedy będą wyglądać jak "obywatele rewolucji francuskiej" - biedni, wychudzeni z gniewem na ustach...
Vampirki na którymi pracuje, to szkielety są wmundurkach sylwanii, obowiązkowo
z piórkiem w kapeluszach.
z piórkiem w kapeluszach.
Testowi wiedzy mowie NIE!!!!!!!!!!!!!!
Co do konwersji uwazam ze jesli cos jest zrobione w klimacie armii i pasuje to nie widze problemu zeby grac tym na turniejach. Ja robie oddzial Saurusow mam ich 16 i robie odzial 30 osobowy, za reszte beda robic drzewa, taki pomysl zeby jaszczury przedzieraly sie przez dzungle:) W planach wyglada zajebiscie, bedzie mialo klimat itp. i to pewna smiesza sytuacj amoze nastapic. Zajebiscie pomalowamna konwersja jest banowana, a ledwo sklejone figsy sa dopuszczane...... nc.
Co do konwersji uwazam ze jesli cos jest zrobione w klimacie armii i pasuje to nie widze problemu zeby grac tym na turniejach. Ja robie oddzial Saurusow mam ich 16 i robie odzial 30 osobowy, za reszte beda robic drzewa, taki pomysl zeby jaszczury przedzieraly sie przez dzungle:) W planach wyglada zajebiscie, bedzie mialo klimat itp. i to pewna smiesza sytuacj amoze nastapic. Zajebiscie pomalowamna konwersja jest banowana, a ledwo sklejone figsy sa dopuszczane...... nc.
Dodany.
Panowie proszę sprawdzić, czy wszystkich chętnych do tej pory dopisałem, bałagan mi się zrobił.
Dzięki.
Panowie proszę sprawdzić, czy wszystkich chętnych do tej pory dopisałem, bałagan mi się zrobił.
Dzięki.
- White Lion
- Kretozord
White Lion id: 3619
Kubencjusz id: 3774
Bilu id: 3735
p.s. jadę do was pierwszy raz. możecie podać dokładny adres tego liceum? i ew. komórkę do jednego z was na wszelki wypadek?
dzięki
p.p.s. QBA nadal czekam na moje mrożone tosty za drugie miejsce
Kubencjusz id: 3774
Bilu id: 3735
p.s. jadę do was pierwszy raz. możecie podać dokładny adres tego liceum? i ew. komórkę do jednego z was na wszelki wypadek?
dzięki
p.p.s. QBA nadal czekam na moje mrożone tosty za drugie miejsce
Mały update.
Jutro postaram się wy-edytować początek aby wyglądał przejrzyście.
@WL - Zrobione.
Waldi - Teoretycznie jest to możliwe, ale bardzo mało prawdopodobne.
Jutro postaram się wy-edytować początek aby wyglądał przejrzyście.
@WL - Zrobione.
Waldi - Teoretycznie jest to możliwe, ale bardzo mało prawdopodobne.
- White Lion
- Kretozord
QBA - ty Brzydalu !!
Wolisz imprezy firmowe od gier i zabaw z nami?
żeby ci tak ogon wyłysiał !!
@Kandian: jeśłi chodzi o te +5 DP - 5DP. Jeśli nie będę miał ani jednego sztandaru w armii. To Blood&Glory przegrywam automatycznie w pierwszej turze 5:15 ?
Wolisz imprezy firmowe od gier i zabaw z nami?
żeby ci tak ogon wyłysiał !!
@Kandian: jeśłi chodzi o te +5 DP - 5DP. Jeśli nie będę miał ani jednego sztandaru w armii. To Blood&Glory przegrywam automatycznie w pierwszej turze 5:15 ?
@QBA - mam nadzieje że jednak im się nie uda.
@Górken - Warshrine to warshrine, nie zależnie od wykupionej opcji.
@WL - Tak.
@Górken - Warshrine to warshrine, nie zależnie od wykupionej opcji.
@WL - Tak.
- White Lion
- Kretozord
Qba pisze:A szczury mają łyse ogony
..to niech ci łuską obrośnie !
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
A kto będzie testować wiedzę ? Tak to nawet nie wiem komu bronka stawiać
Swoją drogą ogrami przyjadę, więc mnie proszę określić na liście graczy.
Swoją drogą ogrami przyjadę, więc mnie proszę określić na liście graczy.