PARADOXALIA W PARADOX CAFE (22.10.2011) - 1800 pts.
Re: PARADOXALIA W PARADOX CAFE (22.10.2011) - 1800 pts.
No i te uszy trochę za bardzo odstają
z przyczyn niezależnych nastąpiła zmiana adresu poczty; wszystkie zgłoszenia prosiłbym o wysyłanie na ten email, jeśli ktoś już wysłał zgłoszenie, wielka prośba o przesłanie ponowne na poniższy
paradox.klub@wp.pl
pozdrawiam i przepraszam za kłopoty
paradox.klub@wp.pl
pozdrawiam i przepraszam za kłopoty
-
- Masakrator
Fajny format. Dopisz mnie, do piątku ogarnę rozpiskę i oficjalne zgłoszenie.
Dobry powód by wrócić do Battla
Dobry powód by wrócić do Battla
#helion# pisze:
Kompozycja Armii:
Max 4 jednostki typu War Machine
Special Units 0-2
Rare Units 0-1
0-2 bohater tego samego typu
Nie sądzicie, że w dzisiejszych realiach taka formuła kompozycji jest mocno niestabilna?
Dla przykładu, Dwarfy jadą na full wypasie - 2 katapki, kowadło i organki (np.)
Imperium - na war altarze, 1 armacie, 1 mortarze i Steam Tanku.
A już np. Lizaki i Skaveny dostają po dupie tym ograniczeniem Speciali (w Skavach skończy się na 2xGuttersach i armatce).
O Helfach już nie mówiąc.
Mi osobiście rybka, bo Demonki to mało ogranicza, ale jakoś nie widzę korzyści, a widzę zbyt łatwe wyjście dla defensów.
Potrzebne to to?
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
HE, może jakoś mniej dadzą sobie radę, być może zmienimy zapis dotyczący ich, ale DE dadzą sobie doskonale radę, tym bardziej że nie ma obostrzeń dot. zwykłego strzelania; zapis dot. maszyn specjalnie został zrobiony ze względu na Imperium i krasie, przy ponad 4 maszynach mógłbyś mieć ciężko, a tak zmusza to do jakiegoś pomyślunku przy składaniu rozpy
nie martw się czołgu nie zobaczysz u mnieGrolshek pisze:Organizator gra Imperium więc wszystko jasne.
Podrzuciłem do przemyślenia, bo mam poczucie pewnej nierównowagi - zastanowiłbym się też nad lordami (jeżeli już postanowicie pozostać przy tej formule cięć).
Duża magia Shadow czy duża nekromancja, albo z drugiej strony - kowadło, to jednak spora różnica.
Jasne, że ograniczenie maszyn jest OK, ale i tak sporo się mieści w 2 kluczowych w tej kwestii armiach.
Duża magia Shadow czy duża nekromancja, albo z drugiej strony - kowadło, to jednak spora różnica.
Jasne, że ograniczenie maszyn jest OK, ale i tak sporo się mieści w 2 kluczowych w tej kwestii armiach.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
jest zmiana w ograniczeniach, napiszę również tutaj
można tylko dublować spece
rare units nie mogą być dublowane
osoby, które wysłały zgłoszenie a czują się pokrzywdzone, mogą powtórnie wysłać zgłoszenie z nową wersją rozpiski
można tylko dublować spece
rare units nie mogą być dublowane
osoby, które wysłały zgłoszenie a czują się pokrzywdzone, mogą powtórnie wysłać zgłoszenie z nową wersją rozpiski
Skreślcie mnie proszę z listy, dowalili mi zjazd w weekend, kiedy jest turniej.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
ok, chłopaki
Varinastari, wskakujesz na listę
z przyczyn technicznych bitwy będą rozgrywane na stołach 48x48, mamy tylko jedno piętro a więcej stołów nie wejdzie po prostu (staraliśmy się tak rozplanować aby nie było ścisku i każdy miał komfort w trakcie gry);
Varinastari, wskakujesz na listę
z przyczyn technicznych bitwy będą rozgrywane na stołach 48x48, mamy tylko jedno piętro a więcej stołów nie wejdzie po prostu (staraliśmy się tak rozplanować aby nie było ścisku i każdy miał komfort w trakcie gry);
hehe, ten co się boi Lordów a sam wystawiaGrolshek pisze:Uuuuu to jak stoły się zmieniły to lordów też trzeba wykasować...
Podły imperialistyczny zdrajca. Chaos już zaciska szpony na Twoim nędznym kraiku#helion# pisze:hehe, ten co się boi Lordów a sam wystawiaGrolshek pisze:Uuuuu to jak stoły się zmieniły to lordów też trzeba wykasować...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
hehe, nic zboczonego, każdy jak będzie chciał wystawi Lorda, akurat Ty powinieneś najmniej jojczyć jakoś słabo mi się podoba zdawanie panik z Woch-em na -2 LD od Heleny i to bez pomocy LordaGrolshek pisze:Podły imperialistyczny zdrajca. Chaos już zaciska szpony na Twoim nędznym kraiku#helion# pisze:hehe, ten co się boi Lordów a sam wystawiaGrolshek pisze:Uuuuu to jak stoły się zmieniły to lordów też trzeba wykasować...