takkrystian1wielki pisze:i co Byro będziesz mieć dla mnie tego pegaza czy mam Lubina męczyć?
15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocławek]
Re: 15.10.2011 Płomienie FENIXA XI 2800pts BEZ EURO [Włocław
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.
Ma ktoś na spyłkę staroedycyjne [ metalowe ] ghoule? Tak ze 3-4 sztuki? Najlepiej różne wzory...
Na turze byśmy się dogadali.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
ależ oczywiście, że można. tak robiłem i tak zrobię.
jednakże pisanie na temacie ma swoje plusy:
+ szybka i łatwa aktualizacja
+ zainteresowani mają odpowiedź pod swoimi postami
+ podbijam temat na forum
+ osoby zainteresowane dostają mailowe powiadomienia i częściej zaglądają do tematu
wieczorem zrobię zbiorczą aktualizację eRek. nic nikomu nie przepadnie. obiecuję.
jednakże pisanie na temacie ma swoje plusy:
+ szybka i łatwa aktualizacja
+ zainteresowani mają odpowiedź pod swoimi postami
+ podbijam temat na forum

+ osoby zainteresowane dostają mailowe powiadomienia i częściej zaglądają do tematu

wieczorem zrobię zbiorczą aktualizację eRek. nic nikomu nie przepadnie. obiecuję.
A co byś chciał... może mamShinue pisze: ps.coś mam. ale interesuje mnie zamiana za krasie, VCbigpasiak pisze:Ma ktoś na spyłkę staroedycyjne [ metalowe ] ghoule? Tak ze 3-4 sztuki? Najlepiej różne wzory...

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Nie kłopocz się... Nic z tego zestawu nie posiadam.Shinue pisze:ghule plasticzaki, grave guardzi, matalowi longbeardzi, starzy metalowi bohaterowie (chociaż tych ostatnich mam dużo więc ciężko będzie się wstrzelić). zaraz poszukam te ghule. coś około 4 powinno być.
Trudno... do zobaczenia u Was zatem już w sobotę.
Abandoned
Abandoned
Sorry że spamuję ale niema od kto pożyczyć jeden Chariot i Hydra (może być inny monster z pdst. 5na10). Prosiłbym o szybką odpowiedz bo zaczynam się martwić czy będę miał komplet figurek.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2011, o 21:11 przez Porarzka, łącznie zmieniany 1 raz.

Zrób rospę na figurkach które masz po prostu... A że będzie nieco słabsza...Pan_Zagłady pisze:Sorry że spamuję ale niema od kto pożyczyć jeden Chariot i Hydra (może być inny monster z pdst. 5na10). Prosiłbym o szybką odpowiedz bo zaczynam się martwić czy będę miał komplet figurek.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Byro będę wdzięczny
ojj nie jest tak źle bo moje figurki kosztują 2248 więc nie tak ledwo a po za tym nie gram tak ja większość z was powyżej roku. Ja nawet pół roku nie gramMishu pisze:Jakby robił rozpe na figurkach które ma, to by się ledwo na 2000 zmieściłGrolshek pisze:Zrób rospę na figurkach które masz po prostu... A że będzie nieco słabsza...
To jak byś mógł to przywieź z góry dzięki.Lubin pisze:Mogę użyczyć DE charriot.