Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt. WYNIKI STR 22

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skaven
Masakrator
Kontakt:

Re: Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt.

Post autor: Skaven »

Panowie, taxą z dworca max w 10 min dojedziecie na miejsce, chyba ze kierowca będzie bardzo nie ogarnięty to w 15. Jeżeli chodzi o komunikację miejską to z pod dworca głównego jedziemy 4 przystanki wysiadając na przystanku "Cracovia" i stamtąd macie 10 min z buta. Trzeba po prostu za stadionem skręcić w lewo idąc od rynku i traficie bez problemu myślę.

http://mapa.targeo.pl/Krak%C3%B3w,ul.%20Prusa,

Gdyby ktoś się zgubił itd to większość z was ma na pewno do mnie , Krisa, czy też reszty załogi, więc można dzwonić w razie czego.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

No i znów moja drużyna się wysypała i nie przyjeżdżam :(
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Karli pisze:No i znów moja drużyna się wysypała i nie przyjeżdżam :(
Szkoda :roll:

Zaraz wrzucę update informacji w pierwszym poście.

Aha, od mniej więcej 13tej dzisiaj do 0:00 w niedzielę, jestem poza Krk i offline. W razie ważnych kwestii, dzwońcie na kom.

502 75 33 44

edit
Kaleson został liniowym - także w ostatniej chwili trafił nam się znakomity sędzia.

Od firmy KMM shop (www.kmmshop.pl) każdy uczestnik dostaje 25% zniżki na zakup dowolnej pary glanów. Dzięki Kanadian!

Wrzuciłem ramy czasowe - są identyczne, jak w zeszłej edycji, z tym że z myślą o TLK z Wawy, opóźniłem start o 30 minut. I tu uwaga - czy 3h na rundę wystarczą? Bo w zeszłym roku na pierwsze trzy rundy czasu było ciut więcej. Proszę o info.

Co do dojazdu, to tak jak już pisałem w maju: spod dworca 10 minut autobusem linii 502 (z przystanku Lubicz) pod hotel Cracovia. Stamtąd na nogach 5-7 minut przez plac Na Stawach.
152 z tego samego przystanku jedzie troszkę dłużej, ale wysiadamy na przystanku Instytut Reumatologii, cofamy się 10 metrów (może 20) i skręcamy w prawo w ulicę Prusa. Szkoła jest za dalsze 100 metrów.
Na nogach - 30-40 minut od dworca, przez Rynek Główny, Wiślną przecinając Planty, Zwierzyniecką obok Filharmonii, do Jubilatu, pod przejściem podziemnym (pod Alejami), potem dzwonić :wink:
Taksówka 7-10minut, złotych wyjść winna około 15pln. Numery na taksi: 1219661, 1219625.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

Możecie też olać nasze instrukcje i skorzystać ze strony.

http://krakow.jakdojade.pl/

Wpisujecie Dworzec Główny miejsce docelowe Prusa 18 i wam strona wszystko pokaże, opcje dojazdu z czasem podróży, przesiadki itp + ile i gdzie iść na nogach do tego wszystkiego na mapce ze zdjęciami satelitarnymi.

Uwaga ! Przy dworcu sa 3 przystanki:
"Dworzec Główny" przystanek tramwajowi-autobusowy (stąd linie 2, 15, oraz 152, 502, 124, 424)
"Dworzec Główny Zachód Galeria" przystanek autobusowy (stąd 179)
"Dworzec Główny Wschód" przystanek autobusowy koło dworca autobusowego (stąd 192 292)
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

ma ktoś pożyczyć może 3 magów chaosowych albo cos co moze za nich robic? bo z GW mi przyjda dopiero po Arenie-,-
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Post autor: Piotr »

Karli pisze:No i znów moja drużyna się wysypała i nie przyjeżdżam :(
Dojedź do Bydzi lub Torunia w piątek, upchnę Cię w moim aucie... :)

Awatar użytkownika
Dibo
Masakrator

Post autor: Dibo »

I to jest Koleżeńska postawa ! =D>
Czcij Koze !!

Twoja Stara gra w Age of Sigmar !

Awatar użytkownika
kotson
Falubaz

Post autor: kotson »

Ja wciąż mam nikłą nadzieję na przyjazd :D
BEER FOR THE BEER GOD
CANS FOR THE CANS THRONE

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

2 magow mam...
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Tyrant
Mudżahedin

Post autor: Tyrant »

ktos ma pozyczyc 10 TG slana i 2 salki oczywiscie oddam w %%%%%% i czy jak nie uda mi sie zalatwic TG moge zabrac 10 saurusow wiecej??:P

Awatar użytkownika
Szymon
Kretozord

Post autor: Szymon »

miał by ktoś pożyczyć 11spermenów?
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą :lol:

Awatar użytkownika
Esco
Chuck Norris

Post autor: Esco »

Ja mam 2 wolnych magów, mogę ich zabrać.

Ma ktoś pożyczyć helcannona? Odpłacę w browarach :wink:

EDIT: już mam ;D
Ostatnio zmieniony 16 paź 2011, o 18:39 przez Esco, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Tak patrzę, że jedyne sensowne połączenie wypada z Trójmiasta z metą o 9:25 w Kraku (zakładając, że nasza super kolej się nie spóźni) - widzę, że w takim wypadku już na starcie spóźniony jestem :(

Czy ktoś byłby tak miły i pożyczył 20 korsarzy i jakieś 10 Wiedźm (do DE) ?
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
ksch
Masakrator
Kontakt:

Post autor: ksch »

Scimitar pisze:Tak patrzę, że jedyne sensowne połączenie wypada z Trójmiasta z metą o 9:25 w Kraku (zakładając, że nasza super kolej się nie spóźni) - widzę, że w takim wypadku już na starcie spóźniony jestem :(
Przecież wiele się nie spóźnisz - taksówka i jesteś 9:45 na turnieju.
--
Krzysztof "ksch" Schechtel
ksch@gazeta.pl
gg 7052764
http://www.veto2ed.pl

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Burżuj, taksówką by jeździł :)

Ma ktoś orła pożyczyć?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Post autor: Piotr »

Ludzie Północy :D - mam miejsce w aucie do Krakowa. Załadunek w Bydgoszczy lub Toruniu, w piątek.

Chętni?

Awatar użytkownika
krusk
Chuck Norris

Post autor: krusk »

Zgłoszenie poszło.
Drukujecie rozpy?
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą :wink: .

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Mam prośbę; wrzućcie listę zgłoszonych :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
Eldritch
Berserker Khorna

Post autor: Eldritch »

Najlepiej na pierwszą stronę 8)
Obrazek

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Piotr pisze:Ludzie Północy :D - mam miejsce w aucie do Krakowa. Załadunek w Bydgoszczy lub Toruniu, w piątek.

Chętni?
Już mi Marcin przekazał - jak uda mi się załatwić urlop też na piątek (bo na razie tylko poniedziałek obstawiłem), to się dogadamy :) Jutro będę wiedział po południu.

-------
Przypominam się z 20ką korsarzy i jakimiś 10 wiedźmami do DE - ktoś poratuje w potrzebie, bo do turnieju nie będę miał niestety pomalowanych egzemplarzy :(
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

ODPOWIEDZ