Dawn of War 1 mody
Moderator: Zaklinacz Kostek
- Infernal Puppet
- Masakrator
Dawn of War 1 mody
Jako że odkurzyłem niedawno moje płytki z tą grą, mam do braci forumowej takie pytanie - znacie może jakieś fajne i ciekawe mody do tej gry ( których jak sądzę jest cała masa ), najlepiej zalinkowane i z drobną instrukcją jak zainstalować ?
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Hymmm...A coś tak bardziej konkretnego ?
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Czy podanie tytułu moda nie jest wystarczająco konkretne?Infernal Puppet pisze:Hymmm...A coś tak bardziej konkretnego ?
http://skins.hiveworldterra.co.uk/Downloads/
Ciekawa strona, zawierająca mnóstwo modyfikacji wizualnych.
Ciekawa strona, zawierająca mnóstwo modyfikacji wizualnych.
- SaperHeart
- Piłkarz
Zwłaszcza jak gra się turbo defens na dużej planszy i pozwoli im się rozplenić. Poza tym jest kilka innych niezłych opcji jak podnoszenie capu i nowa pełna armia oczywiście. Ciekawymi modami są jeszcze quartered marines i halved marines, które wprowadzają zupełnie nowe układy kolorów. Wtedy wystarczy jeszcze ściągnąć dodatkowe znaczki i sztandary oraz mod łączący (żeby mieć na raz wszystkie wzory) nasycić się tym niestandardowym widokiem.