Alternatywa dla Army Builder'a
Alternatywa dla Army Builder'a
Jest jakiś program, który pozwoli mi składac rozpiski HE z 8edycji, i nie jest płatny, a przynajmniej nie tak drogi jak AB?
Nie ten dzial ...
Jasif, widzę że popisałeś się oryginalnością i przemyślaną odpowiedzią. Gdyby nie Ty, to nie wiem co... Jeżli ktoś zadaje takie pytanie to po to, aby czegoś konkretnego się dowiedzieć, a nie że teraz użytkownicy, którzy będą ten temat przeglądali, będą musieli przewijać odpowiedzi bezsensowne, i podobne do Twojej...
Always there to help.TheFaflon pisze:Jasif, widzę że popisałeś się oryginalnością i przemyślaną odpowiedzią. Gdyby nie Ty, to nie wiem co... Jeżli ktoś zadaje takie pytanie to po to, aby czegoś konkretnego się dowiedzieć, a nie że teraz użytkownicy, którzy będą ten temat przeglądali, będą musieli przewijać odpowiedzi bezsensowne, i podobne do Twojej...
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
Z darmowych i niezłych jest battle scribe. Działa całkiem ok, jedyną wadą jest to że nie ma opisów przedmiotów i statów jednostek, ale i tak powinieneś posiadać booka więc nie jest to raczej problem. Do tego w przeciwieństwie do AB działa na androidzie więc można rozpiski składać w drodze do pracy 

Jest alternatywa
http://armycalc.com/
Stronka robiona przez Polaka, gdzieś tutaj na forum jest nawet temat o tym.
Nie wiem jak teraz, ale na samym początku jak to testowałem to trzeba było samemu stworzyć army list na podstawie którego roiło się rozpiski, ale miała powstać możliwość importu plików z AB.
Ja tm odradzam kartkę i długopis - strasznie dużo błędów wtedy powstaje
pozdrawiam
A.
http://armycalc.com/
Stronka robiona przez Polaka, gdzieś tutaj na forum jest nawet temat o tym.
Nie wiem jak teraz, ale na samym początku jak to testowałem to trzeba było samemu stworzyć army list na podstawie którego roiło się rozpiski, ale miała powstać możliwość importu plików z AB.
Ja tm odradzam kartkę i długopis - strasznie dużo błędów wtedy powstaje

pozdrawiam
A.

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
ja tam na kartkę i długopis kiedyś nie narzekałem ale wraz z sięgnięciem po armybuildera społeczeństwo zatraciło zdolność wykorzystywania tego cuda - szkoda. Teraz bez AB niemal nie potrafie sobe dać rady 

Po co sobie utrudniac, skoro mozna ulatwiac?krystian1wielki pisze:ja tam na kartkę i długopis kiedyś nie narzekałem ale wraz z sięgnięciem po armybuildera społeczeństwo zatraciło zdolność wykorzystywania tego cuda - szkoda. Teraz bez AB niemal nie potrafie sobe dać rady
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Dla mnie kartka i kalkulator są łatwiejsze niż AB. Poza tym lubię pisać rozpiski, taki fetysz.