Dlaczego HE?
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Dlaczego HE?
Dlaczego HE???
No cuz jest tylko jedna odpowieć skladajaca sie z jednego slowa .... ELTHARION
,,I o to cho..''
No cuz jest tylko jedna odpowieć skladajaca sie z jednego slowa .... ELTHARION
,,I o to cho..''
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
armia światłości?
kto tak jeszcze uważa?
wszyscy?
no to może nie będę wrzucał fotek do galerii... jeszcze na mnie w ramach egzekucji za kulty zbytku SM naślecie
kto tak jeszcze uważa?
wszyscy?
no to może nie będę wrzucał fotek do galerii... jeszcze na mnie w ramach egzekucji za kulty zbytku SM naślecie
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
ej no bez przesady
wnieś coś do dyskusji a nie tylko sapam
Edit:
dyskusji? ale jakiej?
wnieś coś do dyskusji a nie tylko sapam
Edit:
dyskusji? ale jakiej?
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
Jest to typowe dla większości ludzi (zwłaszcza w tym wieku) Jak się czegoś nie zna, to najłatwiej to wyśmiać i zmieszać z błotem. Sami na pewno mają ciekawsze hobby, tibia i inne gówniane gry internetowe.mifa40 pisze:a oni wysmiali mnie i stwierdzili ze to lalki dla dziewczyn
Innymi słowy, nie przejmuj się opiniami takich ludzi. Jeśli podobają Ci się figurki HE i ich klimat, to nimi graj. A swoim "kolegom" pokaż środkowy palec i każ się wypchać.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
mifa40 pisze:mam 14 lat nie jestem za stary żeby grac wfbpokazallem moim kolegom piekny kodex high elves obecna edycja a oni wysmiali mnie i stwierdzili ze to lalki dla dziewczyn wiec sie zastanawiam czy nie jest za stary na elfy
big lol - ja mam lat 38 i dalej gram elfami ...choć żona mówi mi to samo co Twoi 14 letni koledzy ...nie spodziewam się ,że ktoś to zrozumie
A moja historia jest rozciagnieta w dosc dlugim czasie:D zaczynalem od czasopisma wladcy pierscieniach razem z figurkami ktore mozna bylo dostac w kioskach a ze byl to miesiecznik to sie czekalo z utesknieniem na nastepna czesc:P potem byla przerwa bo i grac z kim nie bylo ale uzbieralem pokazna i potezna armie uruk hai!:D
Minęlo troche czasu i zaczalem spogladac na stronke games-workshopa i okazalo sie ze armie WFB sa zajebiste! i taka roznorodnosc i wolnosc w malowaniu czego nie bylo we wladcy pierscieni wiec zaczalem sie interesowac. Kupilem katalog w 2007 i moja uwage od razu przyciagnely HE z dragon princesami i WL:P(zalążki Power gamingu:D) w krotce potem byl juz armybook a gdzies wczesniej zakupiony tyrion za 50zl(sprzedam!)
Że dalej nie bylo z kim grac a kumpel bardzo lubi fantazy i strategie to wciagnalem i jego:P kwestią czasu bylo odnalezienie fajnej miejscowki do gry jaka jest Vanaheim i tak oto przyodzialem barwy Wiecznej Krolowej!
Minęlo troche czasu i zaczalem spogladac na stronke games-workshopa i okazalo sie ze armie WFB sa zajebiste! i taka roznorodnosc i wolnosc w malowaniu czego nie bylo we wladcy pierscieni wiec zaczalem sie interesowac. Kupilem katalog w 2007 i moja uwage od razu przyciagnely HE z dragon princesami i WL:P(zalążki Power gamingu:D) w krotce potem byl juz armybook a gdzies wczesniej zakupiony tyrion za 50zl(sprzedam!)
Że dalej nie bylo z kim grac a kumpel bardzo lubi fantazy i strategie to wciagnalem i jego:P kwestią czasu bylo odnalezienie fajnej miejscowki do gry jaka jest Vanaheim i tak oto przyodzialem barwy Wiecznej Krolowej!
Warhammer to nie jest sport
Ja wybrałem HE tylko ze względów technicznych (w ogóle nie lubię elfów), czyli dlatego, że nie trzeba kupować (i malować) mnóstwa figurek, mają prawie wszystko w plastiku, są szybką armią z przyzwoitą magią i dobrze walczą. Cała reszta mnie nie interesuje: figurki są brzydkie, no może poza DP, lion chariotem (ale to opcja bezużyteczna), plastikowymi PG i SM z IoB, fluff jest nudny i płaski, w dodatku pełen smęcenia, ale sama armia daje radę na stole i można sobie pograć ofensywnie i z taktycznymi sztuczkami, a to jest dla mnie najważniejsze, żeby mieć odmianę od krasnoludów, no i chciałem armię porządku.
Mam 15 lat dla kolegów z klasy to zabawki, chociaż z ich poziomem inteligencji nie obczaili by wo gule ruchów . Ale za to moje malowanie, robienie terenów docenia pan z plastyki i mam u niego szuche na koniec zawsze . A zbierać zacząłem najpierw jak kolega wyżej uruk-hai potem gondor, przerzuciłem się na w40 grałem Blood angels, teraz w WFB i przytym jestem. Zbierałem troche DE ale stwierdziłem że sa do dupy, potem skaveni, a teraz najbardziej Zaj#$%^& armia ELFY WYSOKIEGO RODU . W szkole nie narzekam bo mam 8 kolegow ktorzy grają: Bretą, krasiami, orkami, 3 wojokami chaosu , jeszcze jeden wysokimi i lizok i jeszcze leśnymi . Wiec każda przerwa to dyskusje na temat WFBPiotrB pisze:mifa40 pisze:mam 14 lat nie jestem za stary żeby grac wfbpokazallem moim kolegom piekny kodex high elves obecna edycja a oni wysmiali mnie i stwierdzili ze to lalki dla dziewczyn wiec sie zastanawiam czy nie jest za stary na elfy
big lol - ja mam lat 38 i dalej gram elfami ...choć żona mówi mi to samo co Twoi 14 letni koledzy ...nie spodziewam się ,że ktoś to zrozumie
Ostatnio zmieniony 22 paź 2011, o 22:02 przez Slayer, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Oszukista
Cieszymy się z Twojego szczęścia, ale byłoby miło gdybyś 'obczaił' zasady ortografii i interpunkcji. Wtedy nawet dałoby się bez większych problemów czytać Twoje posty.