Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt. WYNIKI STR 22
Re: Arena 2011 BIS, 22/23 X, 2800 pkt.
Jest opcja, zeby zorganizowac impreze w akademiku, Pawel powininien niedlugo rzucic wiecej szczegolow
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Po chatach niestety ciężko (i Dibo i Skaven, którzy mieli mieć warunki, niestety mają lipę, czyt. rodzinę na głowie), ale można znaleźć coś w całkiem rozsądnej cenie, a pomaga w tym Dibo właśnie.Kołata pisze:Witam. Siedzę w Nowym Sączu do piątku włącznie. Jacyś garcze z tego miasta lub okolic się wybierają na Arenę? Kombinuję jak się dostać do Krakowa.
EDIT: Nie chce mi się przekopywać tematu. Czy jest organizowana jakaś opcja noclegu z piątku na sobotę w Krakowie?
So far 45 zgłoszeń.
Pisz do PiotrekN , ale szczerze watpie aby ktoś sie z sącza wybierał na Arene - wiekszość juz studiuje z tego środowiska.Kołata pisze:Witam. Siedzę w Nowym Sączu do piątku włącznie. Jacyś garcze z tego miasta lub okolic się wybierają na Arenę? Kombinuję jak się dostać do Krakowa.
EDIT: Nie chce mi się przekopywać tematu. Czy jest organizowana jakaś opcja noclegu z piątku na sobotę w Krakowie?
xYz
Czyli jak to tam z noclegami jest - z piątku na sobotę nic nie przewidujecie, natomiast normalnie z soboty na niedzielę gdzieś tam będzie (bo widzę, że sala ma być zamykana, a całego wątku strona po stronie nie śledziłem)?ksch pisze:Po chatach niestety ciężko (i Dibo i Skaven, którzy mieli mieć warunki, niestety mają lipę, czyt. rodzinę na głowie), ale można znaleźć coś w całkiem rozsądnej cenie, a pomaga w tym Dibo właśnie.Kołata pisze:Witam. Siedzę w Nowym Sączu do piątku włącznie. Jacyś garcze z tego miasta lub okolic się wybierają na Arenę? Kombinuję jak się dostać do Krakowa.
So far 45 zgłoszeń.
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Scimitar - jest sala zamykana, owszem - do grania, żeby nikomu nic nie zginęło. Natomiast sale do spania są 4 (czy może nawet 5, zależnie od potrzeb). Z pt na sb chcieliśmy ogarniać domowo, ale wyszło kakao.
ano właśnie proponuję zamiast iść do pubu na pokera, picie i szamke zrobic impreze w akademiku Żaczku- 5 minut drogi od turniejuAndrzej pisze:Jest opcja, zeby zorganizowac impreze w akademiku, Pawel powininien niedlugo rzucic wiecej szczegolow
w srodku stoly 2 sa to sie jakos polaczy je + korytarzowka + zamowi sie pizze- wyjdzie znacznie taniej i jest znacznie blizej;)
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
Hm, wszystko spoko, tylko ja muszę wiedzieć nieco wcześniej, żeby rezerwację do knajpy odmówić
Hm, no jeśli będzie minimum 10 osób chętnych do knajpy to ja wciąż rezerwację pozostawiam, bo bez niej w sobotę może być w Krk lipa z miejscem.
Aha przypominam o obuwiu zamiennym na salę
Aha przypominam o obuwiu zamiennym na salę
Z knajpą, czy butami na zmianęScimitar pisze:Znam ten ból organizatora :D:D
Myślę, ze knajpe można zostawić, nie wszyscy lubią klimaty akademikowe (nie rozumiem ich, ale ok, mają takie prawo ) więc 10 osób powinno się uzbierać. No i akademik ma ten plus, że spokojnie można się przespać na krzywy ryj, oczywiście mowię o liczbi ok 10 osób, a nie 50
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Mądrość przemawia z Twoich ust AndrzejuAndrzej pisze:Myślę, ze knajpe można zostawić, nie wszyscy lubią klimaty akademikowe (nie rozumiem ich, ale ok, mają takie prawo ) więc 10 osób powinno się uzbierać.
Zależy w jakim akademiku. Na miasteczku agh trzeba zostawiać dowód w portierni i jeżeli się zostaje dłużej niż do 23:00 to trzeba to zgłosić i zapłacić 10 zł za nocleg.
Co do knajpy to Krisu nie odwołuj żadnej rezerwacji bo na pewno ludzie się zbiorą. Nie każdy ma 20 lat i jest zafascynowany nowo poznanymi akademikami
Swoją drogą pytałeś może w HoB o rezerwację?
Co do knajpy to Krisu nie odwołuj żadnej rezerwacji bo na pewno ludzie się zbiorą. Nie każdy ma 20 lat i jest zafascynowany nowo poznanymi akademikami
Swoją drogą pytałeś może w HoB o rezerwację?
Moja oferta malarska:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 75#p136275
Hellfire Studio:
http://www.hellfirestudio.com.pl
Akurat to mam sprawdzone, zawsze zostaje tam dłuuugo po 23 i nigdy się nie czepiają A nawet jak coś, to 10 zł to chyba nie taka tragedia, taniej nigdzie nie ma. Ale powtarzam, z moich doświadczeń wynika, iż nie robią z tym żadnych problemów.Skaven pisze:Zależy w jakim akademiku. Na miasteczku agh trzeba zostawiać dowód w portierni i jeżeli się zostaje dłużej niż do 23:00 to trzeba to zgłosić i zapłacić 10 zł za nocleg.