Stary Klinkiera XXIII 23-10-2011 w Sopocie
Chłopaki z Koszalina robią w tym samym terminie turniej, może dogadacie się jakoś zn imi, i odkręcą swój turniej i wpadną do nas pograć, a jakiś tydzień, dwa później my byśmy pojechali pograć do nich
Tak i u nas będzie większa frekwencja i oni zyskają kilku graczy. Ot takie moje skromne zdanie, bo z żalem ale na turniej nie będę mógł wpaść 23 do Sopotu 

-
- Chuck Norris
Wiem o waszym turnieju, niestety jest to jedyny termin kiedy w najbliższych 2 miechach możemy cokolwiek zorganizować, niestety nowa kierowniczka klubu ma mocne plany co do sali więc ciężko się wbić z czymkolwiek. Dostaliśmy salę więc korzystamy. Filipa wam nie podbierzemy 

qrde, szkoda... no cóż, innym razemJaSzczuras pisze:Wiem o waszym turnieju, niestety jest to jedyny termin kiedy w najbliższych 2 miechach możemy cokolwiek zorganizować, niestety nowa kierowniczka klubu ma mocne plany co do sali więc ciężko się wbić z czymkolwiek. Dostaliśmy salę więc korzystamy. Filipa wam nie podbierzemy

Halo, gdzie są ludzie ? Nikt nie chce pokonać BWT na ich terenie ?
Pacek nie wpadniesz ? jakoś ugościmy gości z daleka 

No ja nie wiem czy dam radę... Braciak ze Szkocji przyjechał i nie wiem czy nie będziemy "odrabiali" straconego czasu [ 10 miechów ]... zobaczymy jeszcze.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
dopisz Damian Nowotny jeszcze .Jakie autobusy jeżdżą do was od SKM Kamienny potok?
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
jak liczycie B&G ? bo nie zauważyłem w pierwszym poście
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów