mam 2 salki, 2 kroxyGolonka pisze:Poszukuję salki, 3 terek, oraz 6 kroxów (w sumie ilukolwiek kroxów)
potrzebuję za to templów;]
mam 2 salki, 2 kroxyGolonka pisze:Poszukuję salki, 3 terek, oraz 6 kroxów (w sumie ilukolwiek kroxów)
Ok pożyczę ci kości xD Szykuj leszkaTyrant pisze:potrzebuje kosci bo zostawilem u rodzicow ktos pozyczy ?? pivo postawie:P
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Dzięki wielkieviatroof pisze:Wezmę witchki, korsarzy nie mam. Sam szukam mantysi, może być bez jeźdźca. Dwa piwa w zamianScimitar pisze:dalej szukam łaskawcy z 20 korsarzami i 5-10 witchelfkami
Łuuu, w takim razie ja wezmę witchki, Ty weź mantysię.Scimitar pisze:Dzięki wielkieviatroof pisze:Wezmę witchki, korsarzy nie mam. Sam szukam mantysi, może być bez jeźdźca. Dwa piwa w zamianScimitar pisze:dalej szukam łaskawcy z 20 korsarzami i 5-10 witchelfkami
Jak Mantysia do DE to wezmę Nie musisz wtedy szukać. Jeźdźca ma od Cold Onów na sobie z lancą.