Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak zostać Generałem - czyli początkującego pytań kilka
a na 2 już spoko ? . Czy tam było, że mniej niż 3 to kiszka ?
Na 2 też nie wychodzi.Mr.Jack pisze:a na 2 już spoko ? . Czy tam było, że mniej niż 3 to kiszka ?
i musisz rzucić tyle by było równo lub więcej jak PowerLevel danego BoundSpella.

oj tam oj tamAsassello pisze:czytaj uważniej. Rozkminiamy co by było jakbyś nie wziął High.Relosu pisze:robisz maga z high i maga z metalem, jedziesz najpierw z vaula w warda a potem kuznia po dysku, schodza jak marzenie.
ale imho w 50 maruderkow khornowych i tak bym nie strzelal, juz wolal bym w helke a te skubance odginac z nieskonczonosc orelkami
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
No wiesz co Assasello, kto jak kto, ale Ty naprawdę mógłbyś edytować posty, a nie pisać 2 pod sobą
Orzełki muszą odginać chosenów, stały element rozp WoChu, nie ma na nic innego sposobu.

Orzełki muszą odginać chosenów, stały element rozp WoChu, nie ma na nic innego sposobu.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Przypomniała mi się sytuacja z DMP, jak grałem z WoChem i 5 SM zaszarżowałem na flankę świeżych Chosenów (chciałem zblokować jego szarżę na moich włóczników). Zbrejkowałem i dogoniłem, przeciwnik tylko wydał z siebie ciche k..wa i siadł na krzesło. Takie tam miłe wspomnieniaAndrzej pisze:Sry, ale nie wiem, co chciałeś przez to powiedzieć

Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...

-
- Oszukista
http://www.toya.net.pl/~zemmboll/LoresOfMagic.pdfMr.Jack pisze:Macie może jakiś link z lorami z RB ? .

Przy rzucaniu czaru z book of hoeth oprócz jakiegoś dubletu (po za szóstkami) musimy uzyskać także casting value czy juz nie ?
a nawet
3) Arcy + bsb + więcej wojaków
3) Arcy + bsb + więcej wojaków

+1Andrzej pisze:a jeszcze lepiej arcy+prince+bsb
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą