Sssssklepik
Moderator: Ziemko
Re: Sssssklepik
Kupie 2 salamandry
-
- Warzywo
Witam!
mam na wymianę niesklejonego, niepomalowanego metalowego Kroq-Gara na Carnosaurze. Pudełko jest jedynie otwarte, z figurką nic nie było robione. Interesuje mnie ta sama figurka w identycznym stanie (niesklejony, niepomalowany) tylko wykonana z Finecastu. W grę wchodzi również sprzedaż. Wszelkie oferty proszę kierować na pw.
pozdrawiam
mam na wymianę niesklejonego, niepomalowanego metalowego Kroq-Gara na Carnosaurze. Pudełko jest jedynie otwarte, z figurką nic nie było robione. Interesuje mnie ta sama figurka w identycznym stanie (niesklejony, niepomalowany) tylko wykonana z Finecastu. W grę wchodzi również sprzedaż. Wszelkie oferty proszę kierować na pw.
pozdrawiam
.
Wiesz, ze za propagowanie piractwa na tym forum latwo bana dostac?????????nog pisze:Uwaga dla zainteresowanym w nie dalekiej przyszłości będę miał xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ,proszę pisać na PM.
Jasif nie.
Wszyscy administratorzy sa przeczuleni na punkcie propagowania glosno odlewow, tymbardziej proby sprzedazy kopii produktow GW.
Wszyscy administratorzy sa przeczuleni na punkcie propagowania glosno odlewow, tymbardziej proby sprzedazy kopii produktow GW.
Nie spinam sie, ostrzeglem. Nie siedzisz za moim monitorem takze nie wiesz jaka byla dokladnie moja reakcja, czy wielki wybuch nerwow, czy po prostu na loozie wypisanie ostrzezenia.