Elf wip update 16.10 finisz
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Robi zajebiste wrażenie - świetne światło na zbroi. Twarz wygląda dziwnie, bo nie ma brwi...
Tylko to drzewo jakoś mi nie leży, jeżeli chodzi o kompozycję całości...
Tylko to drzewo jakoś mi nie leży, jeżeli chodzi o kompozycję całości...
ustawiasz lampę kiedy model jest tylko pomalowany podkladem. silne swiatło z kierunku z ktorego chcesz rozświetlić, robisz zdjęcie a potem ptrząc na nie, rozświetlasz model niestety nie wiem jak dziala w wypadku mniejszych modeli, bo tam nigdy tego nie próbowałem
prawie skonczona figurka, wyschnie wszystko to zrobie porzadne zdjecia. czolem!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Malowanie figsa zajebiste, podstawka mi się nie podoba. Nie wiem jak ryjok. Dawaj fotki ryjoka
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ryjok w porzo, choć imho na nim winno być trochę więcej cienia, skoro jest pochylony. Ale podoba mi się. Jaka to skala jest?
Ostatnio zmieniony 17 paź 2011, o 20:49 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Malowanie stoi na przyzwoitym poziomie. Fajnie wyszedł Tobie efekt światłocienia na łuskowym płaszczu.
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Świetna praca, jak elfów nie lubię, to ten wyszedł świetnie.
Stary, jeżeli to jest dla Ciebie przyzwoity poziom, to ja poproszę jakąś twoją pracę do obejrzenia. Z chęcią zobaczę coś z fajerwerkami i innymi wodotryskami w twoim wykonaniu.
BAAGRRAA pisze:Malowanie stoi na przyzwoitym poziomie. Fajnie wyszedł Tobie efekt światłocienia na łuskowym płaszczu.
Stary, jeżeli to jest dla Ciebie przyzwoity poziom, to ja poproszę jakąś twoją pracę do obejrzenia. Z chęcią zobaczę coś z fajerwerkami i innymi wodotryskami w twoim wykonaniu.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
No i to nareszcie jest twarz elfa! Dobra robota, prezentuje się outstanding.
O ile figurka jest swietnie pomalowana o tyle podstawka ma zenujacy poziom.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szkoda figsa, dogadaj się z kimś , kto robi fajne podstawki, załóżcie spółę czy coś i będzie pięknie.