IMP 2011 - 5-6 XI Gdańsk Morena
bez punktów za ćwiartki i sztandary po staremu, raczej nie przesadził
Zapisz. W tym roku też będą takie fajne szklane trofea do wygrania jak rok temu?

Zapisz. W tym roku też będą takie fajne szklane trofea do wygrania jak rok temu?

- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
Możecie mnie zapisać.
Nie, no jaja sobie robię
Ale może z rafem wpadniemy popatrzeć jak Wam idzie?
btw - doszły mnie jakieś słuchy, że podziękowali Wam za współpracę w Domu Kultury na Morenie? A jednak tam turniej robicie?
Nie, no jaja sobie robię

btw - doszły mnie jakieś słuchy, że podziękowali Wam za współpracę w Domu Kultury na Morenie? A jednak tam turniej robicie?
Nie, będą lepszeMalin pisze:W tym roku też będą takie fajne szklane trofea do wygrania jak rok temu?

A co do upadania klubu na Morenie to marudzicie , jakoś co tydzien gramy, a ze mało kto przychodzi to nie poradze ;p
SuperHeptun pisze:Ok - dogadane z żoną i ... psem. Zapisz Heptun [WE] oraz synek Futhus [DE]. I pewnie jeszcze ktoś od nas dojdzie.

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

-
- Chuck Norris
http://warhammer.org.uk/phpBB/viewtopic ... 86&start=0
Niestety ograniczeń do ogierów nie znalazłem
Acha no i dopiszcie mnie
- Koszalin chociaż jedno osobowo ( na dzień dzisiejszy ) nawiedzi IMP 
Niestety ograniczeń do ogierów nie znalazłem

Acha no i dopiszcie mnie

Dodałem w 1 poście ograniczenia (własne) dla update do VC, ogrów nie ograniczam jakos dodatkowo, myśle że się zgadzacie, chociaż jak ktoś ma mądre sugestie mogę wziąć pod uwagę 

zapisz
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
-
- Chuck Norris
Może z uwagi na małą liczbę punktów liczbę break pointów w scenariuszu B&G zmniejszyć z 3 do 2?
Nie, bo nie będzie szansy na wygranie w pierwszej turze, jak rok temuJaSzczuras pisze:Może z uwagi na małą liczbę punktów liczbę break pointów w scenariuszu B&G zmniejszyć z 3 do 2?