PARADOXALIA W PARADOX CAFE (22.10.2011) - 1800 pts.
Re: PARADOXALIA W PARADOX CAFE (22.10.2011) - 1800 pts.
Szkoda że jeszcze Przemcio nie został... Oj pogadalibyśmy w temacie proksowania
W piątek też wpadam, spodobało mi się w Paradoxie...
W piątek też wpadam, spodobało mi się w Paradoxie...
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
hehe, Mundurkowym wszystko wolno...Grolshek siał chaos i prawie zniszczenie, ale szybko baterie wysiadły i narzekał na głowę
Powoli krystalizuje się szansa że u kumpla na Woli zagramy... Wolałbym w Para ale na drugi dzień do roboty może być ciężkoGrichalk pisze:Ja mogę być o 17:30 Chętnie zagrałbym wtedy GoT . Piszesz sie Grolshek na wprowadzenie w tajniki tej gry nowicjuszy?Grolshek pisze:Nooo piątek jest więc można pograć pojeść popić...Przemcio pisze:Jaki piątek o co come on???
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
albo 2 albo 0, nie było półśrodków, poza tym nie zostałeś na przysłowiowym poturniejowym pifku, tak więc...Lenart pisze:A gdzie moj punkt za malowanie;D
-
- Oszukista
Lazur na przyszłość będę pamiętał, to była moja bodajże 5 bitwa WoChem, a kawe nurgla wystawiłem pierwszy raz. Daw moje nazwisko to pisze się przez W
fajny turniej, dziekuje organizatorom i przeciwnikom.
wybacz Grzeol za pierwsza ture magi
by wszyscy wiedzieli jak to wygladalo.. rzucam 8 na wiatry, z 2 kostek throne of vines, ifka, odbijam misscasta, potem z 6 dwellersy z korsarzy, ifka, odbijam misscasta, spada 22 z 30
wybacz Grzeol za pierwsza ture magi
by wszyscy wiedzieli jak to wygladalo.. rzucam 8 na wiatry, z 2 kostek throne of vines, ifka, odbijam misscasta, potem z 6 dwellersy z korsarzy, ifka, odbijam misscasta, spada 22 z 30