W Krakowie spalibyście na poluDenis pisze: gdyby nie on to musielibyśmy spać z częścia Śląsku na dworze.
Dibo gratulacje za foty i za ich ilość
W Krakowie spalibyście na poluDenis pisze: gdyby nie on to musielibyśmy spać z częścia Śląsku na dworze.
Jak sie zle ustawisz to tak (pozdro dla Gasiora ) ale da sie to powstrzymac jak zagrasz dobrze.Gra z VCtami na turbopopychaniu to smutny, frustrujący mecz do jednej bramki.
a to są miasta na "W"Cauliflower pisze:Nie, Jankiel.Jankiel pisze:To Warszawa, u nich się wszystko rzuca na ziemię.Natomiast Ci, którzy kiepowali do kratki przy drzwiach wejściowych
1. Assur VC
2. Dalmar DOCH
3. Marys OK
4. Crus BOCH
5. Dymitr WOCH
6. Rince DE
7. Duke WOCH
8. Kalafior DOCH
TO JEST WARSZAWA
To Ona rzuca resztę na ziemię
pozdro poćwicz!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
No, dostałem kiełbaskęDmtrij pisze:7. Butanowi i Kalesonowi bo chciało im się rozkminiać co znaczy " to face opponent"
jeśli to o tą pytasz:Kefas pisze:To czyja była ta ładna Bretonnia?
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
to była karkówkaLidder pisze:No, dostałem kiełbaskęDmtrij pisze:7. Butanowi i Kalesonowi bo chciało im się rozkminiać co znaczy " to face opponent"
Dmtrij pisze: 11. Undeadowi za opowiadanie dowcipów, kilka mi się nowych przypomniało
Nie wiem, czemu Kalafior nie rzucił całego top10. Szaitis z Wodzisławiem Śląskim i (tym bardziej) Dębek z Warszawą też statystyki nie psują.Dmtrij pisze:a to są miasta na "W"Cauliflower pisze: Nie, Jankiel.
1. Assur VC
2. Dalmar DOCH
3. Marys OK
4. Crus BOCH
5. Dymitr WOCH
6. Rince DE
7. Duke WOCH
8. Kalafior DOCH
TO JEST WARSZAWA
To Ona rzuca resztę na ziemię
pozdro poćwicz!
Po prostu zlitowaliśmy się nad Assurem.swieta_barbara pisze: Dzieki dodatkowe dla Chrisa i Butana za wyrozumialosc i support!
Gratulacje dla Zdzicha.Fluffy pisze: Pojawiłem sie na turnieju ok południa i dowiedziałem się, ze w pierwszej bitwie zostałem sparowany z człowiekiem który koniecznie ale to koniecznie chcial 20 pkt. Pambuk z nim, gratuluję zwycięstwa.
Dzięki za info. Tak machnąłem się porównałem z oceną malarską otrzymaną przez Skavena (kartka zachowa).Kołata pisze:Widać Butan się machnął przy wpisywaniu do kompa, bo na bank dostałem 15. Ale nie robi mi to różnicy.
c4h10 pisze: 5. Podziękowania dla Morroka (chociaż bardziej powinien Skaven) za "przygotowanie" lasek w knajpie.
"- Jak idzie koledze?
- Przegrywa 0:5"