Ciężko rozpoczynać bitwę kiedy wszyscy ją kończą =).ksch pisze: Niedziela:
9:00 – 12:00 - IV runda swissa.
12:00 - pierwsze wywołanie.
12:05 – drugie.
12:10 – trzecie.c4h10 pisze:Gratulacje dla Zdzicha.Fluffy pisze: Pojawiłem sie na turnieju ok południa i dowiedziałem się, ze w pierwszej bitwie zostałem sparowany z człowiekiem który koniecznie ale to koniecznie chcial 20 pkt. Pambuk z nim, gratuluję zwycięstwa.
Zajebiście będzie Cię znowu będzie gościćGasior pisze:zajebisty turniej
zajebisty dibo, jego fartuch, zarcie i cena za nie
zajebisty butan z kablem do samsunga
zajebisty pokerek
zajebista sala
zajebiste towarzystwo na sali i w aucie
nie zajebisty wynik
zajebiscie bedzie przyjechac do was znowu
ps. dzieki Łukasz za kolejną zajebistą gre
... biegali z rulebookiem w ręce i chwalili się jaką nową zasadę poznali; podrywali dzieciate mężatki po 30-tce i mieli problem z pomarańczami....klulik pisze:+1Gasior pisze:zajebisty turniej
nie zajebisty wynik
Dosłownie jedna uwaga: fajnie gdyby wszyscy sędziowie, tak jak Kaleson, nosili odblaskowe kamizelki i świecili na żółto
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Ciekawa taktyka Krzysiu, ciekawaFisch pisze:W końcu w ostatniej turze dałem sobie wpaść (miałem mnóstwo odginaczek - po prostu chciałem ich skroić) chosenom z wardem, atakami i siłą w templi ze slannem i zabił mi te 1000 punktów. Wyszedł remis 10:10
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Zna zna, ale jeszcze nie aż tak dobrze ze wszystkimi kruczkamiFisch pisze:Scimi nie zna zasad 8 edycji;] Co chwila czuł się zaskoczony.
kochanie, cały czas liczę na ten szpagat <3Yudokuno pisze:... biegali z rulebookiem w ręce i chwalili się jaką nową zasadę poznali; podrywali dzieciate mężatki po 30-tce i mieli problem z pomarańczami....klulik pisze:+1Gasior pisze:zajebisty turniej
nie zajebisty wynik
Dosłownie jedna uwaga: fajnie gdyby wszyscy sędziowie, tak jak Kaleson, nosili odblaskowe kamizelki i świecili na żółto
Misiaczku, jak brzuszek zrzucisz :*Kalesoner pisze:kochanie, cały czas liczę na ten szpagat <3Yudokuno pisze: ... biegali z rulebookiem w ręce i chwalili się jaką nową zasadę poznali; podrywali dzieciate mężatki po 30-tce i mieli problem z pomarańczami....
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.