W pierwszej turze szczęśliwy strzał ze zniesieniem w generała i po grzekrystian1wielki pisze:No moje Imperium 5 punktów raczej nie przekroczy
No w zeszłym roku nie byli, w tym już powinni się zjawićHeptun pisze:A z Bydgoszczy nikt nie chce dojechać ? Nikt nie chce zostać miszczem Pomorza???
Martwe battlowo- Scimi pewnie będzieHeptun pisze: Wejherowo
Michał jest z Rumii, sędziuje. A o innych osobach mi nie wiadomo z tej wioski ;pHeptun pisze: Rumia
Tam grają 2 osoby, będą na 90%Heptun pisze: Tczew
Chłopaków z Pisza zaprosiłem już we Włocławku ja byliśmyHeptun pisze: Pogadamy z chłopakami z Mazur co u nas byli może oni by ekipą przyjechali
Jeszcze jest Xet z Rumi zapisany, a Gęba i Bielik nie grają za często.Jagal pisze:Michał jest z Rumii, sędziuje. A o innych osobach mi nie wiadomo z tej wioski ;pHeptun pisze: Rumia
I znowu wszystko na barkach BWT i MalinaMichał pisze:Jeszcze jest Xet z Rumi zapisany, a Gęba i Bielik nie grają za często.Jagal pisze:Michał jest z Rumii, sędziuje. A o innych osobach mi nie wiadomo z tej wioski ;pHeptun pisze: Rumia
A Wolne Miasto Gdańsk to żadna konkurencja, więc pewnie Gdynia znowu wygra
Pająk pisze:Młody, przejrzyj regulamini popraw bo jak tak dalej pójdzie, to pojawię się z ogrami na 2600
![]()
btw. Power Scrolla już chyba nie trzeba banować?