Prosilbym o konstruktywna krytyke
Unnamed2400 Pts - Warriors of Chaos Army
1 Sorcerer Lord of Tzeentch @ 430.0 Pts
Mark of Tzeentch; General; Magic Level 4; Chaos Armour
Sword of Might [20.0]
Enchanted Shield [15.0]
Talisman of Preservation [45.0]
Spell Familiar [15.0]
Third Eye of Tzeentch [25.0]
Disc of Tzeentch @ [0.0] Pts
1 * Exalted Hero of Khorne @ 269.0 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Halberd; Chaos Armour; Shield; Battle Standard
Blasted Standard [40.0]
Stream of Corruption [20.0]
Juggernaut of Khorne @ [0.0] Pts
41 Chaos Marauders of Khorne @ 247.0 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Great Weapon; Standard; Musician
24 Chaos Marauders of Tzeentch @ 190.0 Pts
Mark of Tzeentch; Light Armour; Shield; Standard; Musician
1 Chieftain @ [8.0] Pts
17 Chaos Warriors of Khorne @ 381.0 Pts
Mark of Khorne; Frenzy; Option Qualifier; Halberd; Chaos Armour; Shield;
Standard; Musician
Banner of Swiftness [15.0]
1 Champion @ [12.0] Pts
Chaos Armour
18 Chosen of Tzeentch @ 524.0 Pts
Mark of Tzeentch; Option Qualifier; Great Weapon; Chaos Armour; Shield;
Standard; Musician
Wailing Banner [50.0]
1 Champion @ [25.0] Pts
Chaos Armour
Favour of the Gods [5.0]
1 Hellcannon @ 205.0 Pts
1 Chaos Warshrine of Tzeentch @ 150.0 Pts
Mark of Tzeentch
Models in Army: 104
Total Army Cost: 2396.0
WoChy na 2400pkt
Maga złożyłeś jak klepacza, BSBka złożyłeś jak ostatnią pizdę która ginie od wszystkiego i nie ma gdzie się podziać. Niepotrzebni czempioni w oddziałach. Dałbym więcej warriorów, wywalił marasów tzeentcha i dał drugiego shrina bo choseni z 1 to taki średni pomysł. No i gdzie są psy? Who didn't let the dogs out?
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
brawo, udało Ci się z mojego ulubionego formatu stworzyć coś co rozkręci moja rozpa na 1500....
Spell familiar zbedny, puppet obowiazkowo, bsb na konia lub dysk i warda mu dać, warriorow wiecej, a z chosenami sie zdecyduj albo 2 shriny albo w ogole, no i 25 marud teczy służy chyba do niczego;p
Spell familiar zbedny, puppet obowiazkowo, bsb na konia lub dysk i warda mu dać, warriorow wiecej, a z chosenami sie zdecyduj albo 2 shriny albo w ogole, no i 25 marud teczy służy chyba do niczego;p
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Ja miałbym problem, żeby rozkręcić to moim 1500, ale nie zmienia to faktu, że rozpiska jest lekko dziurawa (równie lekko, co kilka ostatnich gier komputerowych). Na magu wystarczy preservation+puppet+trzecie oko. Na bsb możesz dać armoura na 1+ z przerzutem i biting blade, ale musi być na dysku, albo koniu, żeby miał look outa od jazdy. Warriorzy są moim zdaniem za mali. Nie rozkręcisz nimi nawet 30 łuczników HE (no może jakimś cudem, ale to musiałbyś trochę przyfarcić). Helena nie jest must have, za to śmietnik tak. Przydałoby się mieć przynajmniej dwa fasty z flailami i ewentualnie toporkami. Drugi szrajn jest potrzebny jeśli chcesz grać na czołzenach i radziłbym go dać za małych marasów. I cały czas odnoszę wrażenie, że twoje 2400 jest jakieś mniejsze niż moje.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...