Liga Kohortowa

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Re: Liga Kohortowa

Post autor: Ziemko »

My dzisiaj gramy.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Ziemo : Pasiak
386 : 1556

To chyba 5-15?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Obstawialem, ze dostane ok 12:8 przed bitwa.
Jednak to co sie dzialo bylo abstrakcyjne.
Nie chodzi nawet o to, ze Pawel jakos mega rzucal, bo moim zdaniem rzucal troszke powyzej statystyki (dobre wardowanie), jednak ja plewilem niemilosiernie.
Dobry general umie rzucac kostkami i by to przewidzial ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Tomek paringi ostatnia runda?

Awatar użytkownika
Piotr
Masakrator

Post autor: Piotr »

Filip - ja: 100 - 2625 (0:20)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

No to tak Ziemuś wyniki do dziś więc czekałem za 15 minut pary na ostatnia runde trwajaca do 7.11 (bo tam wszystkich swietych itd)

a więc Szkapa&Andrzej nie rozegrali gry 8:8

Pacek&Afro nie rozegrali gry więc 8:8 (i sorry Pacek ale jak Szkapie dałem 8:8 w poprzedniej rundzie to tak zostaje do końca ligi).

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

lecimy

gramy do 7.11

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Ciekawa sytuacja - 7 osob moze zawalczyc o 3 miejsce, bo 1,2 sie rozwiaze podczas epickiej bitwy.
Pacek kiedy gramy?
Sobota u mnie pasuje?

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Czas na wpierdol kiedy Filipie masz? :D

Awatar użytkownika
Filup
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Filup »

Ziemko pisze:Ciekawa sytuacja - 7 osob moze zawalczyc o 3 miejsce, bo 1,2 sie rozwiaze podczas epickiej bitwy.
Nie do konca. Teoretycznie, jezeli ktorys z nich zrobi 20:0, to nawet ja i Byras mamy "teoretyczne" szanse na 2gie miejsce ;p Normalnie jak reprezentacja polski w pilke na prawie kazdej imprezie ;]

A tak serio, to fakt, zazarta walka o 3cie...

Gokish dogadamy sie.

Dwa slowa o bitwie z Piotrem. Oczywiscie przewaga skilla jest bezdyskusyjna, niemniej jednak, Piotr musial wykonac jakies mega voodoo na swoich kosciach. Prawie wszystko mu wchodzilo. Przez cala bitwe mial tylko 2 missfiry, jeden na dolot kuli armatniej, ktora i tak trafila i jeden na mozdzierzu, ktory nic sobie nie zrobil. Reszta strzelania to szalenstwo. Wszytkie maszyny razem wziete tylko 2 razy nie trafily. Wyzej wspomniany mozdziez i raz hellstorma znioslo, jak w 2 minersow na koncu strzelal. Pozatym trafial ZAWSZE. Kwintesencja bylo tafienie w glowe ostatniego hammerersa mozdzierzem (o zdjeciu ok 15tu hammerersow w pierwszej turze tez bylo niezgorsze). Warto do tego dodac, ze cale moje strzelanie przez cala bitwe zabila 1 milicjanta i 2 rycerzy. Koniec. Dodac do tego zupelnie znikoma ilosc 6tek na rany zadane czolgowi i mamy obraz "bitwy", jak to okresla Piotr... gra do jednej bramki?

Plus takiego ukladu: Pod koniec 6tej tury bylem spakowany i moglem od razu smigac do chaty ;p

Dzieki Piotr, za te (kolejna) lekcje pokory ;]
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta

Lupin
Wałkarz

Post autor: Lupin »

Czemu zostałem wywalony z rozgrywek??? Najpierw Gokishu piszesz , że nie grasz bo Twój partner odpadł w III rundzie, a teraz nagle znów wskakujesz do grania (chyba jak już się odpada to na dobre) a ja mimo rozegrania wszystkich bitew odpadam. Co to za wałki?? Lubina już nie ma od poprzedniej rundy a Ty mnie z nim parujesz i na tej podstawie mam zablokowaną opcję grania :/

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

Easy Lupin, jest jak na turnieju, kto ma najmniej w danej chwili robi Bye na jedną grę i nie robi bye więcej niż raz.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Lupin nie oburzaj sie tak.
Przez to, ze mamy nieparzysta liczbe graczy, ktos musi pauzowac co ture, w zeszlej byl to Gokish w tej jestes to ty bo ustalilismy, ze pauzuje gracz z najmniejsza iloscia pktow, w zamian za pauze dostajesz 13 pktow.
To normalana zasada uzywana na kazdym turnieju.

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Pacek »

Ziemko, mnie w ten weekend nie ma,ale jestem w nastepny, wiec moze nastepna sobota? Moze byc u Ciebie lub w pegazie, jesli jest otwarty.
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

U Ciebie tylko weekendy wchodza w gre?????
Kijowo, ze Cie nie ma.
W tygodniu jak stoisz z czasem?
1 listopada np?

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Nie ma mnie 31, 1, 2 listopada. Moge zatem w czwartek, sobote i niedziele. Tak sie niestety nalozylo z terminami. Up to You
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

Chyba,ze chcesz do mnie wpasc teraz w poniedziakek, bo do 23.00 jestem dostepny w mieszkaniu w toruniu.

Lupin
Wałkarz

Post autor: Lupin »

Ok , dzięki za wyjaśnienia, teraz już mogę spać spokojnie jak wiem co i jak ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Pacek pisze:Nie ma mnie 31, 1, 2 listopada. Moge zatem w czwartek, sobote i niedziele. Tak sie niestety nalozylo z terminami. Up to You
Mega slabo...
Nie mam jeszcze grafiku na caly listopad, wiec nie odpowiem Ci.
W piatek nie mozesz przyszly?
Wiem na pewno, ze koncze o 16 wtedy.

Awatar użytkownika
Pacek
Szef Wszystkich Szefów

A w poniedzialek 31 mozesz wpasc do mnie? Wiesz, jestem tak samo nieosiagalny, jak Ty. Ja pracuje codziennie do 18,z dojazdem jestem okolo 19. w bdg jakby co. Problem jest wlasnie w tym, ze w tym tygodniu mam malo dat. Zobacz tez, czy Ty mozesz wpasc do mnie do torunia 31, potem w czwartek 4. W sobote i niedziele jestem w bydgoszczy i moge grac o dowolnej porze. To niestety jedyne wolne terminy. Sa dostepne cztery dni na granie.

ODPOWIEDZ