Witam Chciałbym dziś zaprezentować jedną z moich pierwszych lepiej pomalowanych figurek, jako że jestem jeszcze dość początkującym malarzem, jestem otwarty na słowa krytyki, i ewentualne porady.
Myślę, że niepotrzebnie zakładałeś nowy temat, skoro taki już jest "galeria umarłych" lub po prostu w "galeria figurek" Z resztą modzi go pewno przeniosą
Jeśli jest to twoja jedna z pierwszych figurek to na prawdę całkiem nieźle ci to wyszło.
Co do porad to powinieneś bardziej płynne przejścia robić. Za dużo tego "czarnego" widać.
Włosy to chyba dry brushem robiłeś, a nawet z tego co widzę to chyba całą figurkę ;]
Dość ciekawie wyszedł ten fioletowy kozak, środkowe części ciała i to złote obramowanie 'Tronu' z prawej strony.
Ale jak na tą technikę to figsa ciekawie pomalowana . Powodzenia w nastepnych pracach
No właśnie pierwszy raz zakładam w ogóle wątek na borderze, więc nie dziwota że gdzieś wstawiłem tam gdzie nie trzeba
fakt włosy to brush, a obramowanie tronu to czerwony zmieszany ze złotym, skminiłem to jak ćwiczyłem na saurusach, by ich zbroje były zardzewiałe, by były bardziej ancientowe
jak możesz to więcej nie zakładaj tematów zamiast coś założysz pomyśl 2x i przynajmniej przeczytaj nazwy tematów w dziale, nie trudno byłoby zobaczyć, że temat GALERIA jest na samej górze, co przy odrobinie kojarzenia faktów prowadziłoby do wniosku, że, tak tak to jest dział dla ciebie, ale cóż stało się hehe
mający co robić mod to zły mod, więc wiesz
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
gdzie kupiłeś masę do formy i ile tego trzeba na taką głowę?
"Nigdy nie oszukuję i nie kradnę. Nie noszę także cylindra do płaszcza i nie wcinam bananów idąc ulicą, bo dżentelmen nie robi żadnej z tych rzeczy. Zrobiłbym jedno tak samo niechętnie jak drugie – bo jedno i drugie jest sprawą harmonii i dobrego smaku".
ten sztandar jest mega ;] Najlepszy jaki dotąd wyszedł do VC
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed