Za małe są.BOGINS pisze:od krasnoludów. zawsze pełno tych rączek jest, Troszkę trzeba poucinać, popiłować, ale dają radę.
Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
- Król Goblinów
- Wodzirej
hello - mam takie pytanka: czy oddział 6 ludojadów sniper /poison moze strzelac :
1)do różnych celów? - tzn jeżeli mamy 3 bohaterów w różnych regimentach
2) do różnych bohaterów w 1 regimencie
oraz kwestia modelarska - hunter jest na podstawce 50mm?
pzdr,KG
1)do różnych celów? - tzn jeżeli mamy 3 bohaterów w różnych regimentach
2) do różnych bohaterów w 1 regimencie
oraz kwestia modelarska - hunter jest na podstawce 50mm?
pzdr,KG
Jak to jest z Wyrzutnią śmieci? Ma KB tylko pod dziurą, czy pod całym template?
Wisła Kraków.
KG odpowiedź 1
Sevi pod całą templatką
Sevi pod całą templatką
Ostatnio zmieniony 28 paź 2011, o 14:40 przez Xen, łącznie zmieniany 1 raz.
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
"This box set contains one metal Ogre Kingdoms Hunter armed with an Ogre club and harpoon crossbow, and two metal Sabertusks. Models supplied with 50mm square and 25mm x 50mm bases respectively."oraz kwestia modelarska - hunter jest na podstawce 50mm?
Dzięki za szybką informację
Jeszcze jedno, Firebelly może zionąć do walki z drugiego szeregu czy musi być w pierwszym?
Nie mam podręcznika pod ręką, bo jestem w pracy, więc nie bijcie
Jeszcze jedno, Firebelly może zionąć do walki z drugiego szeregu czy musi być w pierwszym?
Nie mam podręcznika pod ręką, bo jestem w pracy, więc nie bijcie
Wisła Kraków.
Witam, żeby uniknąć niedalekich pytań w przyszłości, planuj zakup drugiego batalionu, jakiś bohaterów, działa, Sabretusków i kawalerii/maneaterów . Reszta jednostek może poczekać.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- Król Goblinów
- Wodzirej
Mam pytanie - jako ze kombinuje nad rozpą na stratega -a propos buildu Maneaterów- czy może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego Vanguard jest faworyzowany nad scoutem? czy jest jakaś diametralna różnica której nie widzę, bo imho scout jest lepszy?
pzdr,KG
pzdr,KG
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
jedyna różnica którą widzę, to fakt, iż jeśli nie uda ci się rzut na zaczynanie to nie jesteś w ciemnej dupie ...
Witam,
Idzie do mnie battlaion i mam nie lada kmine jak złożyć ograski. Z pewnością będzie troche zabawy z greeen stuffem i powstanie bsb i dwóch magów , do tego 9 ironów i zostają 4 ogry. Teraz pytanie jak ich złożyć , jako leadów, zwykłych ogrów czy może pogrzebać i zrobić meneterów Co polecacie?
Pozdro czcibor~
Idzie do mnie battlaion i mam nie lada kmine jak złożyć ograski. Z pewnością będzie troche zabawy z greeen stuffem i powstanie bsb i dwóch magów , do tego 9 ironów i zostają 4 ogry. Teraz pytanie jak ich złożyć , jako leadów, zwykłych ogrów czy może pogrzebać i zrobić meneterów Co polecacie?
Pozdro czcibor~
Masz maneatów by GW czy samoróbki
Ostatnio zmieniony 7 lis 2011, o 19:51 przez Czcibor, łącznie zmieniany 1 raz.
- marcus_cheater
- Oszukista
Zgadzam się. Leadzi dają radę. A jak się w domku zabunkrują to nie ma bata żeby ich wykurzyć.
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane