O albo niech ona belta na figsyprzeciwnika.... wtedy to juz zupelnie bys siebie przerosl....syrius pisze:Ja tam nie wiem... mnie to akurat bawi ;D i jak uslyszalbym bekajaca figurke to jeszcze bardziej mi sie podoba...
[/sarcazm]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
ostro... ale trzeba przyznać że trochę racji w tym jest...Szmajson pisze:to coś" to weź wklejaj w jeden temat (Armia ze śmieci czy coś w tym stylu), a nie dajesz nowe tematy.
hehe, swoj pozna swego.. dokladnie cos takiego napisalem kiedys na podforum moderatorskim... to zostalem objebany zbesztany i zniszczony... oczywiscie klawiaturowoSzmajson pisze:Tandeta straszna. Lord z piłą spoko śmieszne. Demon byl jeszcze okej. Reszta prac.. powinna się znaleźć w Płotach Młotach... a jak już się upierasz Max pokazywać "to coś" to weź wklejaj w jeden temat (Armia ze śmieci czy coś w tym stylu), a nie dajesz nowe tematy.
Widać max ma ostre plecy.thurion pisze:hehe, swoj pozna swego.. dokladnie cos takiego napisalem kiedys na podforum moderatorskim... to zostalem objebany zbesztany i zniszczony... oczywiscie klawiaturowoSzmajson pisze:Tandeta straszna. Lord z piłą spoko śmieszne. Demon byl jeszcze okej. Reszta prac.. powinna się znaleźć w Płotach Młotach... a jak już się upierasz Max pokazywać "to coś" to weź wklejaj w jeden temat (Armia ze śmieci czy coś w tym stylu), a nie dajesz nowe tematy.![]()
pzdr !!
Bullshit. Mogę tutaj zacytować dokładnego posta Twojego i moją nań odpowiedź, jeśli oczywiście tego chcesz.thurion pisze:hehe, swoj pozna swego.. dokladnie cos takiego napisalem kiedys na podforum moderatorskim... to zostalem objebany zbesztany i zniszczony... oczywiscie klawiaturowo![]()
Ziemko nie pokazuje już swoich prac w galeriiskoro pakujemy w jeden temat prace Maxa, to czemu nie Ziemka
To raczej Maxa nie będzie dotyczyćLord Andre pisze:"prace nie związane z WFB jednego autora mają znajdować się w jednym temacie"?
Przynajmniej wiesz jak wygląda w Polsce proces tworzenia prawa. Zawsze nie na temat.Zox pisze:To raczej Maxa nie będzie dotyczyćLord Andre pisze:"prace nie związane z WFB jednego autora mają znajdować się w jednym temacie"?
nie on nie jest l targetem to tylko demon prince ]:-<Siemek pisze:pzdr i rob demona(na PMoTM?)
no mam wszystkie 4eustis pisze:BTW: Max, masz jeszcze komplet uszu ?