Jupiii ! Nowa dziewczynka .Gilda pisze:Witam wszystkich.Niezwykła może nie jestem ale dobre miejsce do przywitania się
Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Aż za dobre. Przejrzyj 2-3 pierwsze strony tego tematu, to zrozumieszGilda pisze:Witam wszystkich.Niezwykła może nie jestem ale dobre miejsce do przywitania się
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Tiger Brown
- Kradziej
Eee tam, to na pewno jakiś czarownik lub imitator.TomCio pisze:Jupiii ! Nowa dziewczynka .Gilda pisze:Witam wszystkich.Niezwykła może nie jestem ale dobre miejsce do przywitania się
i kurde wyploszycie kolejna dziewczyne panowie
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Lunn pisze:W "Co jest grane" Volkodav ma 2 gwiazdki. Spoko.
Ale!
Franklin i skarb jeziora ma 3!
ide się zabić!
Czekaj, czekaj, mam lepszy pomysł. Będziesz biegł w strone schodów, ja Ci podstawię noge, ty spadniesz po schodach i jedna czwarta odszkodowania dla mnie za pomoc.
daj spokój,Lunn pisze:W "Co jest grane" Volkodav ma 2 gwiazdki. Spoko.
Ale!
Franklin i skarb jeziora ma 3!
ide się zabić!
co jest grane, to dodatek do żydowskiej gazety prowadzonej przez tego czerwonego robaka michnika,
wiec wiesz nie ma sie czym sugerować
Nieno Pawełek, jak ty coś (słownictwo, na Imperatora! -- Tomash) to niszczysz psyche .Pawełek pisze:daj spokój,
co jest grane, to dodatek do żydowskiej gazety prowadzonej przez tego czerwonego robaka michnika,
wiec wiesz nie ma sie czym sugerować
Pawełek, czy ty już kiedyś za podobne słownictwo nie zebrałeś ostrzeżenia? Z zapowiedzią bana w przypadku recydywy?
zespol tureta czy co ]:->
jak mozna sie starac nie przeklinac ]:-> i to na forum
jak mozna sie starac nie przeklinac ]:-> i to na forum
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
A mi się zdaje, że za podobny tekst już zebrałeś ostrzeżenie. Nie rób tego więcej.Pawełek pisze:oczywiście, że nie.
przecież staram się nie przeklinać!
Pniak, lepiej znajdź sobie lepszy tekst do sygnaturki.
Tomashu, co ja takiego napisałem, że mi wykosiłeś na czerwono ? :O
Nie no kurde na serio - niepamiętam!
Nie no kurde na serio - niepamiętam!
ja myślałem ze chociaż Ty zrozumiesz, że to żarty.Nehan pisze:Tomash, czego się czepiasz?
Ja czytam GW, lubię Michnika i mi ten opis kompletnie nie przeszkadza, wręcz rozbawia niepomiernie.
przeliczyłem się!
nie pozwalamPawelek pozwól że sobie umieszczę twój tekst w sygnaturce Razz