dipping
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Widzę że Grabarian i Pingus stają się warszawskimi specjalistami od pewnej ręki do trzepania
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
sorry nie moglemmlodzi sa, to i okazji wiecej Wink
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
tak myślałem, że to jakiś spam będzie a nie fotki, które miały być "jutro" czyli w sobote
czekam dalej
P.s. jestem z Lublina, wiec F&F odpada
czekam dalej
P.s. jestem z Lublina, wiec F&F odpada
Muszę dodać, że to ja zainspirowałem Grabariana do bejcowania.Tomash pisze:Widzę że Grabarian i Pingus stają się warszawskimi specjalistami od pewnej ręki do trzepania
Szaman: starość nie radość, już koledzy z klubu musieli Ci pomagać nawet przy trzepaniu tyrków.
Yo! Sorka że nie daliśmy rady narazie wrzucić fotek...Ja bylem na Turneju u Falubazów, Przemo miał granie (na basie nie w battla ) Fotki będą w poniedziałek jak Przemo dotrze do pracy.
oj, Pingus... Twoj scisly umysl nie pozwala Ci zlapac nawet prostych aluzji - ja NIE MUSZE trzepacpingus pisze:Szaman: starość nie radość, już koledzy z klubu musieli Ci pomagać nawet przy trzepaniu tyrków.
"I fart in your general direction"
A jednak próbowałeś... pytanie czemu.Szaman pisze:oj, Pingus... Twoj scisly umysl nie pozwala Ci zlapac nawet prostych aluzji - ja NIE MUSZE trzepacpingus pisze:Szaman: starość nie radość, już koledzy z klubu musieli Ci pomagać nawet przy trzepaniu tyrków.
blad. nie probowalempingus pisze:A jednak próbowałeś... pytanie czemu.Szaman pisze:oj, Pingus... Twoj scisly umysl nie pozwala Ci zlapac nawet prostych aluzji - ja NIE MUSZE trzepacpingus pisze:Szaman: starość nie radość, już koledzy z klubu musieli Ci pomagać nawet przy trzepaniu tyrków.
"I fart in your general direction"
-
- Wałkarz
hhhmmmm:)
Może aby trochę zmniejszyć liczbę głupich pytań jakiś doświadczony malarz zrobi tutorial ze zdjęciami?
Technika wydaje się ciekawa i bardzo ułatwiająca sprawę:)
Może aby trochę zmniejszyć liczbę głupich pytań jakiś doświadczony malarz zrobi tutorial ze zdjęciami?
29 wracam z Wdy potem się będę nudził w w-wie, aparat jakiś jest, tutorial powstanie. Tylko nie jestem doświadczonym malarzem, ale ponoć moi tancerze (pierwsze próby bejcy) dają radę.Raistlin_Meyere pisze:hhhmmmm:)
BTW: garbarian w końcu ścigamy się kto pierwszy pobejcuje armię?