2600 Ogry. Chyba max napór.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
2600 Ogry. Chyba max napór.
Koncepcja ogrów przy ograniczeniu max 1 taki sam rare i 2 takie same speciale.
Slaughtermaster 4lv gut magic
Hellheart
sword of striking
amulet of endurace
Bruiser BSB
Rune maw Banner
16 ironguts mus, snd
standard of discipline
6 Maneaters poison,sniper
mus,stnd,brace of ogre pistols
banner of ethernal flame
4 mournfangs snd,mus
dragonhide banner
10 Gnobblars
10 Gnobblars
1 Sabertusk
1 Sabertusk
1 Ironblaster
1 Stonehorn(ogre crossbow)
Trochę żal mi gorgera ale mam też ochotę wielką bestyję na flance wypróbować. Nie jestem przekonany do Maneaterów bez stubborna w takiej liczbie ale może coś zrobią lub odstrzelą maga na przykład. Postawiłem na oszczędność w bohaterach i naprawdę obawiam się eteryków.
Slaughtermaster 4lv gut magic
Hellheart
sword of striking
amulet of endurace
Bruiser BSB
Rune maw Banner
16 ironguts mus, snd
standard of discipline
6 Maneaters poison,sniper
mus,stnd,brace of ogre pistols
banner of ethernal flame
4 mournfangs snd,mus
dragonhide banner
10 Gnobblars
10 Gnobblars
1 Sabertusk
1 Sabertusk
1 Ironblaster
1 Stonehorn(ogre crossbow)
Trochę żal mi gorgera ale mam też ochotę wielką bestyję na flance wypróbować. Nie jestem przekonany do Maneaterów bez stubborna w takiej liczbie ale może coś zrobią lub odstrzelą maga na przykład. Postawiłem na oszczędność w bohaterach i naprawdę obawiam się eteryków.
Wywal stonehorna, gnoblary i wrzuć moulfangi z bannerem of swiftness, do tego wrzuć koronę na sloughter masterze. Bez tego nie będzie działało. Jak dla mnie rune of great maw jest taka sobie, lepiej mieć ruchome flamingi.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
nie no, to nie są darmowe punkty - trzeba zajac czas jakimiś dwiema chmurkami, a mogly by w tym czasie cos robić innego.
Kumek sobie jaja robi...
A mógł zabić!
Kumek sobie jaja robi...
A mógł zabić!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
I po turnieju. 3 Miejsce wywalczone. Horda jest mocarna ale mocarnie nieporęczna w prowadzeniu. MAneaterzy ze sniperem nieco przereklamowani w walce na dystans ale w walce wręcz z poisonem genialni. Mournfangi wymiatają jak zawsze. Gruby Stonehorn w miarę sprawdzony. Zarypał Terrorgeista, Oddział 6 leadbelcherów, warshrine chaosu.
NAjwiększy Cr jaki wyciągnąłem był w walce z chaosem. 46 maruderów khorna i wszarżówywuję 4 mournfangami i 6 maneaterami któzy dostali dodatkowo jako bonus d3 impaktów. Łącznie zeszło śmiertelnie ok 40 marud.
NAjwiększy Cr jaki wyciągnąłem był w walce z chaosem. 46 maruderów khorna i wszarżówywuję 4 mournfangami i 6 maneaterami któzy dostali dodatkowo jako bonus d3 impaktów. Łącznie zeszło śmiertelnie ok 40 marud.
A napisałbyś u nas w dziale o dużych futrzakach nieco więcej o tym jak Ci się grało stonehornem? W sensie jak go używałeś, do czego był przeznaczony, co mu zagrażało itp. Testuje go niewiele osób i taka wiedza mogłaby się przydać
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
stonehorm służył za straszaka, tylko ten straszak ma cholipka 6 tafa, więc nawet jak mu strzeliłem na papę 2x z 6 leadów to i tak nabiłem 2 rany ....