I Śląska Liga WFB

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Re: I Śląska Liga WFB

Post autor: Solo »

tilt112
Cytuj:
Z przyjemnościa sie przedstawie jak spotkam cie w bardzie. Jesli traktujesz ludzi z góry zakładając że to "zero", to nie chciej abym tam wszedl i uderzyl cie z prawej otwartej ręki, bo moze z dwa razy ci ją podałem czego już nie zrobie "syneczku".
Po pierwsze nie wiem jak dobrze mnie znasz ale skoro jesteś moim wielkim fanem to może się przedstawisz ...
Po drugie ja traktuje ludzi jak zero ?? KTO Z WAS ZACNE FORUMOWE GRONO ZOSTAŁ PRZE ZEMNIE POTRAKTOWANY JAK ZERO ?
No i oczywiście riposta najpierw nazywasz mnie dresem potem odpisujesz jak brutalny dres posłuchaj człowieku zagadko i zapamiętaj, może kiedyś spotkamy się w bardzie wejdziesz i przyłożysz mi otwartą ręką w szczękę ale gwarantuje ci że o własnych siłach z tego barda nie wyjdziesz. Nie pisz takich rzeczy na publicznym forum agresywny typie z pod ciemnej gwiazdy.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Tilt, Solo - ostrzeżenie
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Tilt, pozostań lepiej przy ustawkach - to hobby nie jest dla Ciebie.

Wfb w wydaniu SS to coś jak wrestling - dużo dymu, przechwałek i teatru. Jak traktujecie to serio, to żal mi Was :)
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

W ogolę tak - Durinowi zwisa, ze ktoś wcześniej robił Ligi i jest spoko. Solowi zwisa że Durinowi zwisa - i to jest be. Spróbujcie przyłożyc swoja miarę i do siebie ; p

A co do "synków" - wyrażenie gwarowe, jak chcesz odpowiedzieć jazzy to napisz "ej Ty opa przestałbyś fandzolić" ; P

tilt112
Mudżahedin

Post autor: tilt112 »

Jankiel pisze:Tilt, pozostań lepiej przy ustawkach - to hobby nie jest dla Ciebie.

Wfb w wydaniu SS to coś jak wrestling - dużo dymu, przechwałek i teatru. Jak traktujecie to serio, to żal mi Was :)
przepraszam :)

Umarł kiedyś ktoś od plaskacza :p?

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Łoj, były już zadymy od plaskacza, teraz szykuje się kolejna? Easy, boys :D

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Post autor: Durin »

WOW Domin trafiłem do podpisu:*

Jak dostane rozpy zrobie losowanie nawet troszke wczesniej bo wpada strateg to bedzie wiecej czasu na pierwsza runde... slijcie slijcie na razie mam tylko 4 chyba;)
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Captain Kocoń
Mudżahedin

Post autor: Captain Kocoń »

Ja poproszę o zapisanie:
Łukasz Kocoń liz
Marcin Kocoń he

ps.siano w głowie, a włosy jak siano to różnica:*
Kapitan KOCOŃ stół nr. 6 xD
Bis dat qui cito dat.

Awatar użytkownika
Cosmo
Oszukista

Post autor: Cosmo »

;DDD No nie moge ;D Solo jest jak Paris Hilton - obojetne mu czy slawe zdobywa przez narkotyki czy dawanie dupy. Nakrecacie jego kariere 8) Brawo Ksieciunio ;*

Durin, jestes zbyt sympatyczny zeby sie spinac na Sola. Kup cytrynowke to specjalnie wpadne do kraju pokibicowac, zrobimy pare zdjec i nastepnym razem Solo bedzie dla Ciebie robil marketing zamiast marudzic na brak gwiazd ;) [dla burakow: to zart].

PS: To 'slaska' liga, 'slascy' gracze i 'slaskie' bluzgi. Obruszanie sie na 'synek' i 'ss' troche smierdzi gorolami ;P
Battle na trzezwo bylby nudny...

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Cytrynówke to ja zawsze mam :D Nie martw się i śmiało wpadaj:D

a z Solem na PW już sobie wszystko wyjaśniliśmy
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

Post autor: Laik »

Jankiel pisze:
np takie WE nie mają gdzie ukryć maga
Poza zasięgiem albo w kawalerii. Albo wystawić go na koniku/orzełku

pomysł świetny, bardzo nawet grywalny, tylko na orła się maga włożyć nie da.

będę musiał wrzucić kilka dużych oddziałów glade ridersów, albo sobie odpuścić :)

Ciekaw jestem w jaki sposób nowe EURO dowartościuje WE, bo w formatach OPEN ciężko o dobry wynik...
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Szaitis
Falubaz

Post autor: Szaitis »

Laik pisze:tylko na orła się maga włożyć nie da.
To wsadź go na jelenia :mrgreen:

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

na jelenia też się nie da, za to za jedyne 110 punktów mogę go wsadzić na jednorożca :mrgreen: , tylko LOSa braknie... ale jaka mobilność :wink:
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

tylko na orła się maga włożyć nie da.
W moim armybooku się da
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Laik
Pan Spamu

o k... czuje że teraz to się już na pewno standard rozpisek WE zmieni :mrgreen:

Awatar użytkownika
Durin
Niszczyciel Światów

Pairingi zrobione przy użyciu funkcji LOS() excela + zgłoszone challenge:)

Lidder - Domin
Denis - Milord
Gremli - Szaitis
Terror - Doman
QC - Eltharion
Darek - Irek
Jankiel - Ździchu
Goblin - Eldrith
Miszta - Marcin Kocoń
Młody - Durin
Bercik - Łukasz Kocoń

DO 15.11 do 12.00 proszę o wyniki, wystarczy różnica małych.
Przypominam o dosyłaniu rozpisek i przelewów

ODPOWIEDZ