IMP 2011 - 5-6 XI Gdańsk Morena
Re: IMP 2011 - 5-6 XI Gdańsk Morena
Zaraz tam ciśnieniowiec - wiem, że takie "małe coś" przyciąga graczy 

Widzę, że moje zgłoszenie też się zagubiło, więc ponownie proszę o zapisanie.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
- Jacek_Azael
- Masakrator
Włocławska banda, to będzie 1/3 turnieju coś czuję. Opłacało się do nas zawitaćMłody pisze:Ściągnij też tą bande Włocławska, mam nadzieje że chociaż jedno auto zwrotne zawita do nasGnatozuj pisze:Yo!. "Bendem".

Na Pomorzu nie wymagamy wysyłania rozpisek na lokale. Wierzymy, że każdy zrobi poprawną rozpę. W razie wałków to i tak zawsze wychodzą.Heptun pisze:@Młody
@Suchy
jak z rozpiskami ? Mamy gdzieś je przesyłać do sprawdzenia czy przed turem ??? W regulaminie chyba nie ma nic o opcji na maila ?
- Szrederator
- Chuck Norris
Pytanko do zasad:
Jak mam Książkę na arcy to banner of sorcery nie może nic wygenerować bo książka zżera cały czas 2pd, czy może wygenerować max 2 jak w limicie, a książka zżera tylko w kompozycji rozpiski?
Jak mam Książkę na arcy to banner of sorcery nie może nic wygenerować bo książka zżera cały czas 2pd, czy może wygenerować max 2 jak w limicie, a książka zżera tylko w kompozycji rozpiski?
Nie możesz wygenerować dopóki żyje mag z książką, więc taki dość słaby plan mieć oba w rozpie 

Można założyć zawsze taktyczne wysadzenie arcymaga w 3 turze:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
No cóż zrobić skoro zadania dla Arcymaga kończą się max w 3 turze, później wadzi tylko. A jak wiemy mniejszymi oddziałami lepiej się manewruje.Loki pisze:Durin pisze:Można założyć zawsze taktyczne wysadzenie arcymaga w 3 turze:D
oooooo widzę ze taktyk uczył Ciebie Michał

-
- Chuck Norris
Niestety z Koszalina będę tylko ja ale za to już od piątku 

- bartello98
- Chuck Norris
mam pytanie
czy wpuścicie mnie z proxem(podstawką) dla abomki
czy wpuścicie mnie z proxem(podstawką) dla abomki
[img***]http://dl.dropbox.com/u/64416209/klubfenixbanner.jpg***[/img]
i mnie z niepomalowanymi w ogóle hammerersami (o ile Tyrant mi je doniesie
) ?

"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
no to w tym momencie ja odpadam bo nie mam oddziału...Dam znać na 100% czy bede czy nie w piątek.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
To co z Ciebie za batlowiec, ze się grypie dajesz rozłożyć? Nie ma! Prawdziwy batlowiec łupie orzechy dupą! Wiec grypa to jest nic!Tyrant pisze:nie wiem ci doniose bo grypa mnie rozwalila i wacha mi sie przyjazd na imp

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!