Ok, zwracam honorGremlin pisze:jak już to 30pts, i nikt Ci niczego nie wciskał - po prostu Cie edukowałem

Moderator: Gremlin
Ok, zwracam honorGremlin pisze:jak już to 30pts, i nikt Ci niczego nie wciskał - po prostu Cie edukowałem
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
nie jest lepszy bo, jak sam zauważyłeś trzeba się obawiać KB i dział(na równi z pendantem - ok) ale przy normalnych atakach sprowadzenie do 1 rany to moment, a jedna pałka później to coś na czym nie można opierać nadziei, tym bardziej że WE nie mają dobrego T czy ASa więc każdy atak z siłą 3 jest im groźny...Andrzej pisze:No ok, ale tak naprawdę ma to znaczenie tylko przy strzale z działa i ewentualnie KB. Na wszystko inne jest lepsze niż penadnt
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
Czyli w momencie kiedy wkleją mi 3 rany padam bez możliwości skorzystania z tego warda ?pingu pisze:Tak ale z tego co wiem to nie chroni przed zabiciem jeśli zada się wystarczającą ilość ran, za czym zacznie działać przy 1 ranie.
Q. Does the Stone of Rebirth activate if the bearer is wounded by an
attack that would kill the model outright? (p64)
A. No.
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
My nie... ale inni mogą...Laik pisze:w walce nie można strzelać niestety
Tank może...Laik pisze:do to wiem ale z?
bigpasiak pisze:Tank może...Laik pisze:do to wiem ale z?