Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Re: Piłka nożna

Post autor: smiejagreg »

:D :D :D . Jesteś niepoprawny.
Jako że nie jestem kibolem wolę jednak dobry futbol od oglądania Ministranta Kozia Wólka kontra Huragan Dupajewo tylko z tego powodu, że są to drużyny z naszego kraju :wink: .

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Pieta pisze:
Jak tam, Pieta - oglądałeś może dzisiaj Chelsea - Arsenal (3:5) :wink: :?:
Żałuję. Żałuję, że na C+ puszczają takie mecze, zamiast I ligi polskiej. Chętniej zobaczyłbym jak dziś grała Pogoń Szczecin, czy Flota Świnoujście.[/quote]

Polską I ligę w jakimś stopniu pokazuje Orange Sport (czyli jak zaczęli pokazywać to co tydzień meczyk ZETKI :D ) Dziś pokazywali Pogoń i oglądając pierwszą połowę liczyłem na remisowy wynik :) dla Zety lepiej :P

Awatar użytkownika
Pieta
Chuck Norris

Post autor: Pieta »

Właśnie nie mam głupiego orange, liczyłem na TVP Sport :/
Arka pojechała z Polonią Warszawa, więc mogła coś zdziałać z Pogonią bo to kolejny rywal Śląska, tym razem w klasyfikacji wszech czasów. Jak nie awansują, to wtedy powinniśmy ich przeskoczyć :|
Wolę więc Zetkę, choć Piast ma lepszy stadion na Ekstraklasę :P

quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

Pieta pisze:Cwele zaś, to Ci co kibicują nie tej drużynie co trzeba.
sadzilem ze to ma inne znaczenie...ale pewnie zylem w niewiedzy.
smiejagreg pisze::D :D :D . Jesteś niepoprawny.
Jako że nie jestem kibolem wolę jednak dobry futbol od oglądania Ministranta Kozia Wólka kontra Huragan Dupajewo tylko z tego powodu, że są to drużyny z naszego kraju :wink: .
mam podobne zdanie

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Oglądam w TV :( mecz Lech - Legia - całkiem dobry meczyk, zacięty, oba zespoły nie odpuszczają, da się oglądać :D .
Z kolei to. co "pokazała" Wisła - brak słów, takie mecze po prostu się wygrywa...

---------------------------------------------------------------------
Remis Lecha z Legią. Tylko 0:0, ale lepiej się oglądało, niż niejeden ligowy bramkowy mecz. A Śląsk spierdziela wszystkim :mrgreen: .

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

WSZYSCY NA RAPID :!: Chyba wreszcie się uda zapełnić stadion, od wczoraj zostało nie całe 2000 wolnych miejsc, a jak wiadomo sektor gości też jest zapełniony kibicami Legii bo Rumuni nie wyrazili chęci przyjazdu do Polski. Jutro wieczorem szykuje się potężny doping w meczu z Rapidem, cieszę się że będę w tym uczestniczył na stadionie :mrgreen:
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

Napisal bym cos, ale nie chce dostac permanetnego bana.;)

EDIT: Ale figurki Karlito masz fajne.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Lenart pisze:Napisal bym cos, ale nie chce dostac permanetnego bana.;)
I dobrze. [-X
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Czy mi się wydaje Lenart, czy Ty po prostu zazdrościsz, że zespół któremu kibicuje Karlito odnosi sukcesy? ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

Kielon pisze:
Czy mi się wydaje Lenart, czy Ty po prostu zazdrościsz, że zespół któremu kibicuje Karlito odnosi sukcesy? ;)
Może po prostu nie podziela entuzjazmu towarzyszącego meczom Legii w LE...
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Od razu entuzjazmu! Tego podzielać wcale nie trzeba, ale jak grają polskie drużyny chyba jednak warto im kibicować!
Choć z własnego doświadczenia - ze 20 lat temu Górnik grał na Śląskim z Bayernem Monachium w Pucharze Mistrzów. Kibice Ruchu przyszli na stadion i dopingowali Niemców. Bardzo się wtedy wk...wiłem... Potem pociąg, którym wracałem obrzucili sporymi kamieniami. Po przyjeździe do Rybnika żadna szyba nie była cała. W Orzeszu karetka powiozła bogu ducha winną kobietę z rozwaloną głową, pomniejszych obrażeń nie będę wymieniał... Po prostu bezsilność i wściekłość :( ...
Stąd moja niechęć do ludzi, którzy nie kibicują polskim ekipom w pucharach :evil:

Awatar użytkownika
r@fix
Masakrator

Post autor: r@fix »

w 78 Deyna zdobył gola strzałem bezpośrednio z rzutu rożnego. Zamiast braw kibice zgromadzeni na Stadionie Śląskim wygwizdali naszego kapitana...
Obrazek

Awatar użytkownika
crovaxus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: crovaxus »

Deyna to chluba Starogard Gdańskiego ;] Tylko on jak zapierdolił w piłę to but mu rozwaliło ;] Ale fakt, tamto zachowanie nie było przyjemne ze strony kibiców
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

CR7 2:0 Lyon ¡¡Hala Madrid!!

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Post autor: Vallarr »

Pfff... Lyon przegral zanim wyszedl na boisko. Nawet nie probowal grac, w ostatnich 20 minutach dopiero sie obudzil i nagle sie okazalo, ze do sytuacji jest w stanie dojsc. W ogole z realem kazdy przegrywa przed meczem, tylko levante wyszlo z nastawieniem by gryzc trawe, ale nie odpuszczac i co? Real kleknal.
Do GD lider wasz, jak w poprzednich sezonach. VeB!

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Nie strasz nie strasz, bo się ze.......

Za Farseloński teatrzyk już dziękujemy. Jak grała Farsa z Sevillą to inaczej się śpiewało, co ?

Mnie dziś osobiście zachwycił Mario Gomez, w ogóle mecz Bayernu był zacięty i było na co popatrzeć.

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Jak Barca grala z Sevilla to podziwialem Varasa. Futbol, takie rzeczy sie zdarzaja. W poprzednich sezonach Real tez mial lidera az do GD :mrgreen: Gdyby mieli grac 2 tyg temu, to bym widzial nawet w realu faworyta, ale ostatnie 2 mecze po prostu slabe, nawet Ramos juz nie pyskuje.

Wole nawet teatrzyki busquetsa i alvesa od psychopaty pepe. Mimo kibicowania Barcy z przyjemnoscia ogladalem galacticos z fenomenalnym raulem na czele. Po pozbyciu sie VdB i Hierro w chamski sposob przestalem ogladac Real, po odejsciu zywej legendy Raula i to bez pozegnania - stracilem szacunek. Ogladajac pepe - coz, wylapalbym bana za slownictwo, Marcelo i Ramos dzielnie mu sekunduja w probach pozbawienia rywali konczyn.

To po prostu nie jest real wart kibicowania.

Btw - jak jestes na prawie we wrocku, to masz na roku fanatyczna (i sliczna) fanke realu :D

Ingen175
Kradziej

Vallar, postawię ci piwo lub dwa jeżeli tylko mnie na nią nakierujesz.
Obiecuję 8)
Bo z kobietami, co na nie trafiłem do grupy to niestety ciężko wytrzymać.

Heh, dla mnie Real zawsze jest wart kibicowania ( http://www.youtube.com/watch?v=iuuOuOYoSbc ). Zaczęło się od Galacticos to i może znów doczekam drugiej takiej drużyny.
Raula mi szkoda, ale widzisz już teraz mu zaproponowali by trenował napastników po przejściu na emeryturę. Jednak tacy źli nie są.
Pepe jest walnięty, ale nie mniej od Alvesa. Jeden to agresor a drugi oszust, i to totalny.

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Spytam, nic nie obiecuje. Pomoze fakt, ze jestes po zlej stronie ;P

Zli? Nie, po prostu glupi. Valdano na wasze szczescie juz nie ma. Poza tym Raul, co pokazal w S04, wcale nie odstaje od seryjnie marnujacego okazje benziego czy pol sezonu kontuzjowanego higuaina, ktorego uraz na dodatek ma tendencje do odnawiania sie. Abstrahujac juz od faktu, ze Raul to symbol, a symboli sie do smieci nie wyrzuca, to byla czysta glupota. Co powiesz o zwolnieniu VdB i Hierro tuz po wygraniu ligi? :mrgreen:

Co do Alvesa - jesli mowisz o kartce dla pepe za nakladke i tym, ze go "nie dotknal", to polecam sciagnac i obejrzec mecz jeszcze raz. Nagrania na YT sa przerobione przez fanow realu. Zreszta - http://www.youtube.com/watch?v=rWpdsB5BN-Y a potem porownaj z nagraniami przeslanymi przez fanow realu i samym meczem. Oszustwo ma krotkie nogi =D> Za alvesem ciagnie sie smrod dive'ow, ale mniejszy niz za CR chocby.
Pepe i agresor? Coz za cudowne niedopowiedzenie, zapraszam na YT z zapisem kopania lezacych przeciwnikow, 3 akcje co najmniej, a samych fauli, gdzie celem ewidentnie byly nogi, bo nie pilka, jest 10x tyle. Ramos - tu pasuje "agresor", akcja po manicie chocby + znow lamanie nog. Marcelo - nie da sie nie lubic jego rajdow, ale tez nie da sie przeoczyc faktu, ze atak na nogi Cesca nie byl wyjatkiem.

Tak naprawde z calego skladu realu lubie tylko Ikera, Xabiego, Kake i Higuaina. Szkoda mi ich troche, tacy gracze w takim klubie... ;P

Ingen175
Kradziej

Co do "wyrzucania gwiazd". A Barca tego nie robi ? Ronaldinho, Eto, ,fakt że trafili do nieco lepszych klubów jak S04 ale efekt jest ten sam.

BTW. Skąd wiesz że jest śliczna, skoro mówisz że dopiero będziesz pytać :lol2:

ODPOWIEDZ