IMP 2011 - 5-6 XI Gdańsk Morena
Re: IMP 2011 - 5-6 XI Gdańsk Morena
Bierz przykład z Malina, wstajesz rano i Cię boli gardło to bierzesz setkę i jedziesz na turniej. Nie ma opierdalania się.
jaka seta. my połówke cytrynówki na klate rano bierzemy ;]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
masz Biedronke 10 m od wejścia ;]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
Normalnie kurde "I am legend"Rilam pisze:Bierz przykład z Malina, wstajesz rano i Cię boli gardło to bierzesz setkę i jedziesz na turniej. Nie ma opierdalania się.

a historia była tak, że gardło mnie bolało i zastanawiałem się czy jechać do Bydzi (chyba na mastera), było masakrycznie, no ale pojechałem, na miejscu na dzień dobry seta z Lokim po d ten nowy rok, popita Kujawiakiem i było dobrze!
SIŁA!

Pucharki już odebrane, gniotą jajca jak to zwyczajowo na IMP .
Test wiedzy gotowy. Hihihi
Test wiedzy gotowy. Hihihi

Młody odp ;>bartello98 pisze:mam pytanie
czy wpuścicie mnie z proxem(podstawką) dla abomki
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Wpuścimy :p, moge też pożyczyć swojego pomidora 

Oki dobra mam 4 prokosy - 2 warshrine (he rydwany) i 2x5 kawalerii marudów (silver helms) przejdzie czy raczej mam rozpiske przebudować/lepić warshriny z plasteliny/szukać dobrej duszy która pożyczy
Punktowo te proksy są poniżej 25% 

Najlepiej graj samymi konikami na tych maruderow, a shriny z helfickich rydwanow to ciezka sprawa ;D, ale niech już bedzie :]
- Andy Schleck (Mati)
- "Nie jestem powergamerem"
Halo! to ja Suchy!
też będę. Andy był 3 razy z rzędu 2 na Tour de France, więc muszę być 2 i mu dorównam.
standardowe stękanie. Czemu tyle za malowanie? to jak by Schleckom władować dużo km jazdy na czas.
też będę. Andy był 3 razy z rzędu 2 na Tour de France, więc muszę być 2 i mu dorównam.
standardowe stękanie. Czemu tyle za malowanie? to jak by Schleckom władować dużo km jazdy na czas.
Gdzie jest EIS?
Spoko, nadrobisz testem 

Goglem pisze:Oki dobra mam 4 prokosy - 2 warshrine (he rydwany) i 2x5 kawalerii marudów (silver helms) przejdzie czy raczej mam rozpiske przebudować/lepić warshriny z plasteliny/szukać dobrej duszy która pożyczyPunktowo te proksy są poniżej 25%
Goglem to Ty przyjeżdżasz czy tylko posty sobie nabijasz?

a jak ma się zaczynanie w tych scenariuszach do kwestii bretonii ? Pytam bo uważam, że to trochę nie w w porządku jeśli będę musiał wystawić całą armię pierwszy i jeszcze oddać zaczynanie....2.Dawn Attack
4.Meeting Engagement bez rezerw.
Życie chłoszcze
Módl się, zeby ktoś wystawił się pierwszy i tyle ;p

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

- GrimgorIronhide
- Masakrator
Dopiszcie mnie. Będe z Koszaliniakami.
Yo
Tak jak planowane, między dniami turniejowymi noclegownia + poker u mnie na chacie, 10 minut z buta od miejsca turnieju
.
W planach poker room w salonie + playstation room w moim pokoju.
Nocleg w cenie wpisowego, łóżek jest na ok. 10 osób, reszta proszę zabrać chociaż śpiwory
Wjazd na pokera jeśli chętni - 15 zeta.
Od razu prośba, kto może przywieść żetony ?
Tak jak planowane, między dniami turniejowymi noclegownia + poker u mnie na chacie, 10 minut z buta od miejsca turnieju

W planach poker room w salonie + playstation room w moim pokoju.
Nocleg w cenie wpisowego, łóżek jest na ok. 10 osób, reszta proszę zabrać chociaż śpiwory

Wjazd na pokera jeśli chętni - 15 zeta.
Od razu prośba, kto może przywieść żetony ?

a nocleg gdzie przewidujecie?
Sorki nie doczytałem że u ciebie Młody
Sorki nie doczytałem że u ciebie Młody