Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Re: Piłka nożna

Post autor: Vallarr »

Pytac czy moge Cie nakierowac, przeciez bez jej zgody Ci nic nie dam. To chyba oczywiste 8)

Jest kolosalna roznica miedzy Ronaldinho czy Eto, ktorzy zostali sprowadzeni i wykonywali dobrze swoja robote 3-4 sezony, a kims takim jak Raul czy Hierro, pierwszy to wychowanek i rekordzista wielu statystyk, drugi byl kapitanem kiedy go zwolnili, obaj grali dla klubu kilkanascie lat. Kilkanascie pelnych sukcesow lat i walnie sie do nich przyczyniajac w glownych rolach. Ja pamietam gre Raula i gre Hierro. Naprawde jestes fanem realu i porownujesz te sytuacje? :shock: Wyobraz sobie wykopanie Ikera bez slowa po zakonczeniu kontraktu i przemnoz przez 3 - Hierro, Raula i VdB, ktorego teraz nagradzaja...

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Aha, czyli ją znasz :)

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Vallarr pisze:Spytam, nic nie obiecuje. Pomoze fakt, ze jestes po zlej stronie ;P

Zli? Nie, po prostu glupi. Valdano na wasze szczescie juz nie ma. Poza tym Raul, co pokazal w S04, wcale nie odstaje od seryjnie marnujacego okazje benziego czy pol sezonu kontuzjowanego higuaina, ktorego uraz na dodatek ma tendencje do odnawiania sie. Abstrahujac juz od faktu, ze Raul to symbol, a symboli sie do smieci nie wyrzuca, to byla czysta glupota. Co powiesz o zwolnieniu VdB i Hierro tuz po wygraniu ligi? :mrgreen:

Co do Alvesa - jesli mowisz o kartce dla pepe za nakladke i tym, ze go "nie dotknal", to polecam sciagnac i obejrzec mecz jeszcze raz. Nagrania na YT sa przerobione przez fanow realu. Zreszta - http://www.youtube.com/watch?v=rWpdsB5BN-Y a potem porownaj z nagraniami przeslanymi przez fanow realu i samym meczem. Oszustwo ma krotkie nogi =D> Za alvesem ciagnie sie smrod dive'ow, ale mniejszy niz za CR chocby.
Pepe i agresor? Coz za cudowne niedopowiedzenie, zapraszam na YT z zapisem kopania lezacych przeciwnikow, 3 akcje co najmniej, a samych fauli, gdzie celem ewidentnie byly nogi, bo nie pilka, jest 10x tyle. Ramos - tu pasuje "agresor", akcja po manicie chocby + znow lamanie nog. Marcelo - nie da sie nie lubic jego rajdow, ale tez nie da sie przeoczyc faktu, ze atak na nogi Cesca nie byl wyjatkiem.

Tak naprawde z calego skladu realu lubie tylko Ikera, Xabiego, Kake i Higuaina. Szkoda mi ich troche, tacy gracze w takim klubie... ;P
Vallarr ma rację - obejrzyjcie sobie ostatnie kilka meczów B. z R. - gracze Realu faulowali przez cały mecz! Szkoda, że nie podano statystyki meczowej z faulami. Po prostu byłem przerażony - nie odebrali prawie żadnej piłki bez faulu. Rozumiem, że Mourinho im tak kazał grać, ale gdzie byli sędziowie? Każdy sędzia z Anglii , gdzie ponoć ostro się gra ( z tym że na chamstwo tam raczej nie ma miejsca), wyrzuciłby z boiska w I połowach gości, których wymienił Vallarr...
Co do pozbywania się zawodników, to jest to naturalna kolej rzeczy - diabeł tkwi w sposobie pozbycia się/sprzedaży zawodnika. Jesli chodzi o Real, to nie rozumiem - Dudkowi zrobili pożegnanie , choć NIC dla Realu nie zrobił, natomiast swoich legend, dzięki którym wydatnie zapełniła się gablota klubu, pozbyli się jakby ze wstydem... Faktycznie powinni się wstydzić.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Legia wygrała 3:1 :!: :!: :!: Gratulacje :D .
Karlito - raport jak najprędzej :!:

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

smiejagreg pisze: Karlito - raport jak najprędzej :!:
Podbijam.
Gratulacje dla Ległej. Jeszcze tylko Skisła i może wszyscy będą zadowoleni. :P
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

Kibicowałem Rapidowi, szkoda tej czerwonej karki.;D

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Rozumiem, że można nie kibicować Legii, ale żeby kibicować jakimś Rumunom - sorry, ale jesteś oryginalny, Lenart... Jak Tofik z Ani Mru Mru :mrgreen: ...

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Karlito »

Kto wygrał mecz :?: LEGIA :!: No i stało się, Legia wychodzi z grupy w LE :D Świetny mecz, bardzo ciężki ale wygrany i to jest najważniejsze. Duże znaczenie miała czerwona kartka dla Alexy w 26 minucie. Rado po prostu rządzi, strzela bramki na zawołanie :) Na trybunach zajebista atmosfera i genialna oprawa. Przez 90 minut na Łazienkowskiej był prawdziwy kocioł, a i po meczu zabawa trwała w najlepsze jeszcze przez długi czas \:D/ Zbiórka starych butów, zużytych kosmetyków, drobnych monet, czerstwego pieczywa dla działaczy Rapidu, ochroniarzy i policji rumuńskiej to świetna odpowiedź na wydarzenia w Bukareszcie. Świetny mecz i cała jego otoczka. Wczoraj cały stadion oglądał mecz na stojąco, wszystkie trybuny dopingowały Legię i Rumuni na pewno to odczuli :lol:
Welcome to the Tower of Rising Sun.
Moja galeria: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=28122
Kupię RÓŻNE RÓŻNOŚCI: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=42454

Lenart
Falubaz

Zbiórka starych butów, zużytych kosmetyków, drobnych monet, czerstwego pieczywa dla działaczy Rapidu, ochroniarzy i policji rumuńskiej to świetna odpowiedź na wydarzenia w Bukareszcie.
Malo ambitne! (prymitywne!)

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Lenart pisze:
Zbiórka starych butów, zużytych kosmetyków, drobnych monet, czerstwego pieczywa dla działaczy Rapidu, ochroniarzy i policji rumuńskiej to świetna odpowiedź na wydarzenia w Bukareszcie.
Lenart po Twoich komentarzach w tym temacie ten jest już hipokryzją.
Weź się ogarnij.
Jak nie masz nic wartościowego do napisania to nie pisz, ewentualnie wylewaj żale na forum Legii.
Obrazek

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Lenart weź Ty się odwal bo już mam dość tego twojego srania po gaciach, przypierniczasz się do wszystkiego co napiszę i zaczyna mnie to porządnie wkurzać :!:
Ostatnio zmieniony 4 lis 2011, o 11:56 przez Karlito, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
r@fix
Masakrator

Post autor: r@fix »

Lenart pisze:
Haha, weź Ty się chłopie zajmij dziewczynami a nie Trolujesz na forum całymi dniami :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Lenart dostajesz oficjalne ostrzezenie. Po raz kolejny ludzie skarza sie na Ciebie i Twoje odzywki. Zbastuj, albo tygodniowego przygarniesz.

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Karlito - zapanuj nad słownictwem!
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Karlito
Szef Wszystkich Szefów

Yudokuno pisze:Karlito - zapanuj nad słownictwem!
Już ogarnąłem, sorka trochę mnie poniosło :oops:

Awatar użytkownika
warkseer
Wodzirej

Post autor: warkseer »

Też byłem na meczu.

Pierwsza połówka słaba, ale druga wynagrodziła w zupełności. Graty dla Legii, rośnie tam fajna drużyna, z meczu na mecz coraz lepsza.
Oprawa zajebiaszcza przez cały mecz siadałem tylko kiedy fala meksykańska przechodziła przez stadion (przysiad i potem w szybciutko w górę).
Zauważyłem, że drużyna nie zwalnia na koniec meczu. To już kolejne spotkanie, kiedy w końcówce strzelają brameczkę (ze Spartakiem, Hapoelem i teraz), tym razem może nie była ona tak ważna, bo zwycięstwo już było pewne, ale nie zmienia to faktu, że grają do końca. Miło się to ogląda. Może tego nie widać w telewizorze, ale tam nie było straconych piłek, wszyscy jeździli równiutko z murawą. Widać ktoś się poważnie zajął przygotowaniem fizycznym, oni po prostu są w stanie zabiegać praktycznie każdego (i nie mówię tu tylko o grającym w 10 Rapidzie).
No i rosną ciekawi zawodnicy młodego pokolenia: Jędrzejczyk, Borysiuk, Żyro, Rybus w pierwszym składzie, Kucharczyk i Wolski weszli w drugiej połówce, ale zrobili bramkę =D> Szkoda, że Górski nie zagrał, ale spokojnie chłopak jeszcze pokaże się nie jeden raz.
Obrazek

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Polonia wygrała z Lechem 1:0 !
Dawno nie widziałem tak słabo grającego Lecha. Stilic przeszedł obok meczu. Zresztą nie tylko on. Grali praktycznie bez boków. A Polonia - cóż, była lepsza od Lecha, ale imho też słaba...

Lenart
Falubaz

Polonia zagrala ok tylko zwolnili w koncowce I polowy przez co lech mial pare okazji do zbudowania akcji. Najlepszy z meczu byl doping wszyscy bardzo zaangazowani, nawet udalo sie glowna pare razy zarazic motywacja do dopingu;-) naprawde SUUuuper meczyk.
Ostatnio zmieniony 5 lis 2011, o 00:25 przez Lenart, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grolshek
Administrator

Post autor: Grolshek »

Lenart pisze:Polonia zagrala ok tylko zwolnili w koncowce I polowy przez co lech mial pare okazji do zbudowania akcji. Najlepszy z meczu byl doping wszyscy bardzo zaangarzowani, nawet udalo sie glowna pare razy zarazic motywacja do dopingu;-) naprawde SUUuuper meczyk.
A może "zaangażowani" ?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl

Lenart
Falubaz

Real Madrid 7:1 Osasuna Pampeluna ¡¡Hala Madrid!!

ODPOWIEDZ