Fluffy ja jutro do ciebie dzwonie...ale tak o 15 już jestem wolny to pakuje ludziki i wpadam do VFluffy pisze:Jutro gram z Undeadem bitewke w Vanaheimie po południu, więc mogę się umówić. Godzina 16, 1600, będę miał orki. Ciekawy jestem tych nowych ogrów
Pozdrawiam
KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Dibo poslalem tobie PW odnosnie meczu.
A czemu nie jesteś w lidze?...mogę cię dopisać np.do mojej grupy tam jest 3 graczyVampir pisze:Nie jestem w lidze ale przykleję się tutaj z pytaniem. Ma ktoś ochotę zagrać jutro w Vanaheimie na 1600 punktów przeciwko ogrom? Pora jest mi obojętna, mam cały dzień
-
- Falubaz
Hehe I to w jaki spektakularny sposób pocisnąłem! Komety, pioruny, kuźnie i czego jeszcze tam nie było;p Jeszcze raz dzięki za bitwę Andrzej
Syraf - po bitwie znalazłem jednego Twojego szkieleta, został na stole, czeka w sklepie i tęskni.
Dzięki za fajną bitwę z wieloma zwrotami akcji, niestety ogry poległy 8-12
Wisła Kraków.
tak szczerze mówiąc takiej rzezi się nie spodziewałem a za szkielecika podziękował wpadnę jutro po niego przy okazji kolejnej bitwySyraf - po bitwie znalazłem jednego Twojego szkieleta, został na stole, czeka w sklepie i tęskni.
- General Baga
- Kradziej
Chcialbym tylko niektorym przypomnic iz sklep na tygodniu otwarty jest od 13 - a to ze czasami jest ktos wczesniej...to fart
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Ogry lubią rzeź, tylko szkoda że moje szeregi zostały mocno przerzedzoneSyraf pisze: tak szczerze mówiąc takiej rzezi się nie spodziewałem
Fluffy - za tą grafikę
Wisła Kraków.