Pogłoski
Re: Pogłoski
Kiedy ostatni raz breta dostała jakiś nowy model, nawet w Sztorm of Chaos wam pominięto
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
akurat w SoCu dostaliśmy dość gięty armylist. Poza tym bretka była wtedy świeżo po wydaniu i nie bardzo potrzebowała dodatkowych modeli...likaon pisze:Kiedy ostatni raz breta dostała jakiś nowy model, nawet w Sztorm of Chaos wam pominięto
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Niech tylko spróbują...Błażej pisze:niebawem się okaże, że bretka podzieli los Chaos Dwarfów....
There is talk of a Bret/Wood Elf armybook, akin to what we have with the Tamurkhan book. Both armies can field unit from the other, with some restrictions.
A Wood Elf playlist is out and being tested.... Dryads are R&F, Dryads and TreeKin in mixed units, WarDancers as support for R&F units, some Wood Elf units will be able to make a complete reform when charged, and the army as a whole is "heavy firepower" as it pertains to shooting, and more which I dont feel comfortable about posting now.
- BoB miniatures
- Chuck Norris
- Kontakt:
Dobrze rozumiem że będzie można mieszać armie Bret + WE
I skąd pochodzi ta informacja?
I skąd pochodzi ta informacja?
z WarSeera
zresztą nie ma się co spinać bo ten kolega który to napisał ma całkowitą rację aczkolwiek GW czasami zaskakuje
zresztą nie ma się co spinać bo ten kolega który to napisał ma całkowitą rację aczkolwiek GW czasami zaskakuje
Have to say I'm inclined to this train of though myself. There is no way on earth gw would sell 1 book (a combined we & bret book) when they could sell two (a single book for each). Applying logic (always dangerous when done in conjunction the GW) I'd say that if such a publication is to exist featuring we & brets then it must be part of a supplement (I.e. Another book gw could sell you - which would make a total of 3 books (we, bret, contingent) rather than the sale of one combined book) so it is more likely IMO to form part of this rumoured contingents book.
- Jacek_Azael
- Masakrator
nowe jednostki dla Bretonii się pojawiły :
a tak na poważnie to jakoś cienko widzę przyszłość Bretonii bo z tego co czytam po różnych forach to ludzi na 100% zapowiadają VC na styczeń, a po nich jeszcze coś innego. to kiedy ten nowy podręcznik do Bretonii się ukarze to ja nie wiem. Szkoda bo VC miały już klia AB a Bretonia chyba tylko 2 o ile się nie mylę?
a tak na poważnie to jakoś cienko widzę przyszłość Bretonii bo z tego co czytam po różnych forach to ludzi na 100% zapowiadają VC na styczeń, a po nich jeszcze coś innego. to kiedy ten nowy podręcznik do Bretonii się ukarze to ja nie wiem. Szkoda bo VC miały już klia AB a Bretonia chyba tylko 2 o ile się nie mylę?
Breta ostatni podręcznik dostała w styczniu 2004.
Wcześniej rzeczywiście był tylko 5ed.
pzdr!
Wcześniej rzeczywiście był tylko 5ed.
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
-
- Oszukista
przestaniesz się cieszyć, jak będziesz kombinował złożenia z 6 runami w sumie
no lepiej żeby tak nie byłoemiel_regis pisze:przestaniesz się cieszyć, jak będziesz kombinował złożenia z 6 runami w sumie
"Poproście ich,żeby się nieco uciszyli.Snorri ma małego kaca,-powiedział Snorri.
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
DwarfsArtur pisze:Człowieku to jest temat, o nowym info o krasiach - czy wszyscy musimy wiedzieć z jakich modeli zrobisz bombera ... jak dal mnie możesz nawet w kupę wsadzić parasolkę do drinków
W:29\D:4\L16
Tomb Kings
W:1\D:0\L:0
galeria moich Krasi: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=33906
Prawie jak u mnie w galeryjceKefas pisze:nowe jednostki dla Bretonii się pojawiły :
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Zjednoczone emiraty Bretońskie...
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
Może dostaniecie nowego booka na 10cio lecie starego lecą sobie generalnie mocno bo liczyłem że po reaktywacji TK Bretka też będzie szybko
no tak... tylko, że niektórzy kopia te tyłki juz 8 lat. A rozpiska, w porównaniu do tej z 6 edycji praktycznie się nie zmieniła (przynajmniej moja)... wieje nudą.Akadera pisze:Stary czy nowy wazne by wciaz miec mozliwosc kopania tylkow innym armiom
Juz nie przesadzajcie tez z tym okrojeniem ewentualnego ab.