KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
ale Vanaheim jeszcze stoi po pojedynku wagi ciężkiej ?
Myślę Undead że nie ma problemu, rzut kostką i będzie piąty w którejś gruupie... zakładam ze nie jest ostatnią osoba która będzie chciała się zapisać.
Vampir - co z tobą ?
p/s
o! albo lepiej - dodatkowa grupa dla spóźnialskich :] ... tylko jak to potem parować ?
Vampir - co z tobą ?
p/s
o! albo lepiej - dodatkowa grupa dla spóźnialskich :] ... tylko jak to potem parować ?
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
A co wkońcu z Raptorem? Jeżeli nie będzie grał jednak, to Kubę można wcisnąc do naszej grupy
Undead, zrób aktualizację grup, Vampir jest z Tobą, Fluffym i Darkiem w grupie?
Proszę też wrzuć te grupy do pierwszego posta, bo za każdym razem muszę szukać po stronach
Undead, zrób aktualizację grup, Vampir jest z Tobą, Fluffym i Darkiem w grupie?
Proszę też wrzuć te grupy do pierwszego posta, bo za każdym razem muszę szukać po stronach
Wisła Kraków.
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
Czy można prosić o jakąś aktualizacje grup i osób ale tak żeby nie trzeba było szukać po całym temacie z góry dzięki
- General Baga
- Kradziej
Polecam zajrzeć do kalendarza...tam 11 jest na czerwono, no chyba ze ja mam inny kalendarzBretonnian pisze:Grupa C ktoś w piątek? Górken albo Ritter?
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Tak trudno spojrzeć 2 posty wyżej?DARKwolfDOG pisze:Czy można prosić o jakąś aktualizacje grup i osób ale tak żeby nie trzeba było szukać po całym temacie z góry dzięki
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
post Panie post, trza ryb nałapać dla całej rodziny
xYz