Pożyczki na stratega
Re: Pożyczki na stratega
Mam organkę i 2xklopy ale niepomalowane xD
Organe ci wezmę i leszka szykuj xD
Organe ci wezmę i leszka szykuj xD
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Need 2 x Krasiowa Klopa za każdą stawiam dużego leszka
Strategikon 2010:
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"
Mam 2 klopy ale musicie ubłagać sędziów żeby wam puścili niepomalowaneMarcins pisze:na pewno nikt nie ma 2 krasiowych klop i 24 kuszników?
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
mam 12 kuszników i organki pomalowane jakby ktoś potrzebował.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Szymon pisze:Mam 2 klopy ale musicie ubłagać sędziów żeby wam puścili niepomalowaneMarcins pisze:na pewno nikt nie ma 2 krasiowych klop i 24 kuszników?
To ja je za 2 piwka łykam
Strategikon 2010:
Gasior pisze: najlepszy tekst opisujacy rowniez bardzo przyjemna bitwe z Dimitrim i Tomkiem powiedział fisch - "czułem się jakbym grał w warhammera a oni w 40k. Ja na nich z łukiem i mieczem a oni z bolterów i jakiś dział"
spoko mam nadzieje że leszki już się chłodząOrcus pisze:Szymon pisze:Mam 2 klopy ale musicie ubłagać sędziów żeby wam puścili niepomalowaneMarcins pisze:na pewno nikt nie ma 2 krasiowych klop i 24 kuszników?
To ja je za 2 piwka łykam
już tak nie czaruj ;pKhumanor pisze:znając Orcusa to masz gwarantowaneSzymon pisze:spoko mam nadzieje że leszki już się chłodzą
@Szymon - będą w idealnej temperaturze ;p
Strategikon 2010:
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
wiesz że nie lubię czarować i tego nie robięOrcus pisze:już tak nie czaruj ;pKhumanor pisze:znając Orcusa to masz gwarantowaneSzymon pisze:spoko mam nadzieje że leszki już się chłodzą
Dymitra zaraz zapytam... poszuka masz 3 wolne wichki? jak coś?uadzia pisze:Ma może ktoś darkowy kociołek pożyczyć? (opłata znana waluta ^^)
mam jednego cały niebieski jak ci odpowiadaTyrant pisze:Potrzebuje 2 skink pristow 2 browarki za !
d'oh...
Ma ktoś pożyczyć 10 łuków HE? Last minute okazało się, że mój pożyczalski ze Szczecina nie jedzie...
pozdrawiam
Furion
Ma ktoś pożyczyć 10 łuków HE? Last minute okazało się, że mój pożyczalski ze Szczecina nie jedzie...
pozdrawiam
Furion
Szykuj leszka łuczników już ci pakujeFurion pisze:d'oh...
pozdrawiam
Furion