podstawki niesą aż tak złe, do grania to figsy bardzo, spoko.Ale zrób bliżej zdjecią ich twarzy, postaw aparat najlepiej na stole i cyknij foto, bo mało co widać z boków.
Nie lubię cukierkowo, kolorowych TK wiec robie ich w miare mrocznie Jakoś nie przemawiają do mnie przepełnione wesołością szkielety niosące zagładę Czekam na więcej komentarzy
Bardzo fajnie. Git że te TK to nie kolejny standard podrecznikowy.
Co do podstawek.. to troche popróbj zrobić lepsze (potestuj na samych podstawkach, wybierz najlepszą wersje i wtedy rób pod cała armię.
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.
TK mogł by być nawet 3 na jeden stół.. ale fajne by było gdyby każda armia była inna, według własnego: pomysłu (przeróbki/podstawki/klmat) i doboru kolorów.
Dla Mnie się to ceni. Dlatego pochwaliłem Bonczka.
Więc o co kamon bejbe?
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.
bardzo fajne i oryginalne ja bym tylko troche porozjasnial krawedzie zbroi jakims jasniejszym zlotym, podstawki tez sa spoko tylko mogl bys podozucac na nie jakies elementy czasem zeby cos tam kontrastowalo
Fajne mhhhhroczne TK:]
Osobiście za niebieskim dla szkieletów nie przepadam bo to takie podręcznikowe, ale tutaj wyszło spoko... Fajne połączenie z fioletem.
Podstawki średnie... Taki niepomalowany piasek... Ble
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.