Wybory parlamentarne 2011
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Wybory parlamentarne 2011
http://www.wykop.pl/link/941079/janusz- ... 1-11-2011/
Korwin komentuje marsz
PS.
Pośród złapanych niemców połowa należała do organizacji Blood & Honor, a reszta do skrajnego odłamu Antify z Berlinu
Korwin komentuje marsz
PS.
Pośród złapanych niemców połowa należała do organizacji Blood & Honor, a reszta do skrajnego odłamu Antify z Berlinu
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
Kiedyś był taki eksperyment ile osób potrzeba do wywołanai fali na stadionie, 100 zadymiarzy to wystarczajaca ilość by rozpętac chaos na marszuRilam pisze:Ok dobra, ale pytanie ilu było zadymiarzy na terenie marszu? Może setka. Sto ludzi na kilku tysięczny tłum. Równie dobrze mogli być to jacyś prowokatorzy lub po prostu kilku idiotów. Więc nie oceniałbym marszu, który jest słuszną inicjatywą przez pryzmat kilku debili.
na wp to samoZłapano 210 osób, w tym 92 osoby to obywatele Niemiec, ciekawe. źródło - onet
Mówiłem ,że ściągnięto pomoc z Niemiec. Jest to żałosne, bo to przecież Polskie Święto Narodowe. Co tu robią Niemcy ?
100 zadymiarzy w Marszu Niepodległości ? Proszę cię, rozmawiałem z kumplem który wczoraj był na Marszu. Grupa zadymiarzy (w sporej części kibole Legii) była sporo większa. Kolega starał się trzymać blisko Korwina więc dokładnie wszystkiego nie widział. W końcu było na Marszu 10k osób
A co do wypowiedzi Korwina. Szkoda komentować. Kompromituje się i to bardzo. Dobrze ,że mężczyźni lubią się bić ? A już rozwalił mnie tym ,że razem z 30 osobami "przebił" się przez kordon policji.
Ten facet nie rozumie ,że w ten sposób odstrasza potencjalnych wyborców i cierpi na tym wizerunek KNP - w końcu jest wielu ludzi o umiarkowanych poglądach, gotowych oddać głos na KNP ale takie akcje ich odstraszają.
100 zadymiarzy w Marszu Niepodległości ? Proszę cię, rozmawiałem z kumplem który wczoraj był na Marszu. Grupa zadymiarzy (w sporej części kibole Legii) była sporo większa. Kolega starał się trzymać blisko Korwina więc dokładnie wszystkiego nie widział. W końcu było na Marszu 10k osób
A co do wypowiedzi Korwina. Szkoda komentować. Kompromituje się i to bardzo. Dobrze ,że mężczyźni lubią się bić ? A już rozwalił mnie tym ,że razem z 30 osobami "przebił" się przez kordon policji.
Ten facet nie rozumie ,że w ten sposób odstrasza potencjalnych wyborców i cierpi na tym wizerunek KNP - w końcu jest wielu ludzi o umiarkowanych poglądach, gotowych oddać głos na KNP ale takie akcje ich odstraszają.
Ciekawe ile ludzi tu piszących faktycznie było na Marszu i wiedzą co się tam działo, a ilu całą swoją wiedze opieraja na rewelacjach tvnu, który zamiast pokazywać dziesiątek tysięcy osób, idących spokojnie, woli pokazać ten niewielki procent, awanturujących się.
A sprowadzenia niemieckiej Antify na Świeto Niepodległości Polski nawet nie będe komentował.
A sprowadzenia niemieckiej Antify na Świeto Niepodległości Polski nawet nie będe komentował.
Nawet nie skomentuję tego co napisałeś Night-Rat. Cóż najlepiej gdyby władze miasta pozwoliły obu stronom na organizację swych pochodów w dwóch odległych krańcach Warszawy. Byłoby spokojnie i nikt nie bałby się zadym. Co do marszu ładnie sytuację oddaje obrazek: http://i.imgur.com/EjUUn.jpg
Mam zdjęcia obu przemarszów i znajomych z obu stron barykady. Pośród członków antify byli nie tylko Niemcy ale wiele innych narodowości, najwięszymi zadmiarzami byli jednak niemieccy turyści którzy przyjechali sobie powalczyć z neonazi z ONR. Z kolei przemarsz narodowościowy był podzielony na mnie dwie części, pierwsza to byli normalni ludzie którzy usłyszeli że będzie marsz młodzieży na 11 listopada więc się przyłączyli, gdy doszło do pierwszych starć z policją to ta grupa błyskawicznie się ulotniła lub trzymała się blisko "Chorążych" gdzie było najspokojniej. Druga grupa to pseudopatroci którym nie podobało się to że sto metrów od nich są geje, żydokomuna i policja. Ta druga grupa to właśnie obóz narodowo radykalny. Mój znajomy spierdzielił z marszu gdy zobaczył swastyki i falangi na kurtkach tej grupy.
Nie to że popieram lewaków, ale to prawica zapewniła nam wspaniałe wrażenia wczorajszego dnia.
TVN to bardzo zakłamna stacja która skupiła się tylko na swoich płonących samochodach, i nawet nie pokazała płonącego wodzu transmisyjnego konkurencyjnego polsatu.
PS.
Co do narodowości na marszu to pośród prawicy były bojówki z Serbii i Litwy który ponoć nieoficjalnie zaprosił ONR.
Nie to że popieram lewaków, ale to prawica zapewniła nam wspaniałe wrażenia wczorajszego dnia.
TVN to bardzo zakłamna stacja która skupiła się tylko na swoich płonących samochodach, i nawet nie pokazała płonącego wodzu transmisyjnego konkurencyjnego polsatu.
PS.
Co do narodowości na marszu to pośród prawicy były bojówki z Serbii i Litwy który ponoć nieoficjalnie zaprosił ONR.
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
1. Dlaczego akurat sprowadzenie gości zza zachodniej granicy jest absurdem? Bo to Niemcy- nasz wróg? To może obecnych Niemców będziecie wciąż oskarżać o oblężenie Głogowa? Bezsens. Po stronie marszu szli serbscy i chorwaccy nacjonaliści, którzy w latach 90-tych pokazali na co ich stać, a także węgierscy, którzy organizują festiwal magyar sziget
2. W blokadzie komuniści byli chyba najmniejszą z obecnych grup więc nazywanie całego wiecu komuchami jest kłamliwe (a okrzyki "na drzewach będą wisieć komuniści" są niebywale miłosierne i chrześcijańskie) chyba, że komuchami nazywacie wszystkich socjalistów- to wtedy świadczy o głupocie. Należy pamiętać że wielu przedwojennych socjalistów było wspaniałymi patriotami. I wczoraj w blokadzie brali udział ludzie, którzy trzymali biało-czerwone flagi, bronili się ramię w ramię z anarchistami co było wspaniałym widokiem.
3. Nacjonaliści doskonale wiedzieli na co się decydują zapraszając kibiców- chcieli to mają. Ataki kibiców na autobusy blokujących też są godne pożałowania zwłaszcza w stosunku 2 autokary na 1 (w którym połowa to kobiety). Cudowny etos patrioty!
4. Korwina nie będę komentował bo on żyje kompletnie w świecie własnych urojeń. Z drugiej strony obecność Kalisza, jak i teksty Szczuki przyprawiały mnie o mdłości.
2. W blokadzie komuniści byli chyba najmniejszą z obecnych grup więc nazywanie całego wiecu komuchami jest kłamliwe (a okrzyki "na drzewach będą wisieć komuniści" są niebywale miłosierne i chrześcijańskie) chyba, że komuchami nazywacie wszystkich socjalistów- to wtedy świadczy o głupocie. Należy pamiętać że wielu przedwojennych socjalistów było wspaniałymi patriotami. I wczoraj w blokadzie brali udział ludzie, którzy trzymali biało-czerwone flagi, bronili się ramię w ramię z anarchistami co było wspaniałym widokiem.
3. Nacjonaliści doskonale wiedzieli na co się decydują zapraszając kibiców- chcieli to mają. Ataki kibiców na autobusy blokujących też są godne pożałowania zwłaszcza w stosunku 2 autokary na 1 (w którym połowa to kobiety). Cudowny etos patrioty!
4. Korwina nie będę komentował bo on żyje kompletnie w świecie własnych urojeń. Z drugiej strony obecność Kalisza, jak i teksty Szczuki przyprawiały mnie o mdłości.
Sprowadzenie Niemców jako "pomoc" antify w Polskie Święto jest absurdem. Podobnie jak sprowadzenie Serbów czy Chorwatów.
Co do Węgrów to bym dyskutował, wiąże nas nie tylko spory kawałek historii ale i sympatie między naszymi narodami.
Generalnie nie popieram sprowadzania jakichkolwiek bojówek - od kiboli, poprzez Serbów a kończąc na Niemcach.
Co do Węgrów to bym dyskutował, wiąże nas nie tylko spory kawałek historii ale i sympatie między naszymi narodami.
Generalnie nie popieram sprowadzania jakichkolwiek bojówek - od kiboli, poprzez Serbów a kończąc na Niemcach.
- Silverbolt
- Chuck Norris
Władze Warszawy zachowały się skrajnie nieodpowiedzialnie.Albo się wydaje pozwolenie na marsz albo nie. Jaka mogła być reakcja ekstremy jak 15 min przed rozpoczęciem w mediach pojawiła się informacja o delegalizacji marszu.
Miałem wczoraj niewątpliwą przyjemność jechania środkami komunikacji miejskiej z tą "patriotyczną" młodzierzą potem widziałem kilkaset osób z tej samej grupy na rondzie jazdy polskiej, pl. na rozdrożu i pod tzw. źródełkiem na agrykoli...
Gorszego bydła w życiu nie widziałem spora cześć nawalona jak szpadle reszta w stanie po spożyciu, do sklepików z gorzałą w przejści pod waryńskiego była kolejka taka, że z przejścia podziemnego wychodziła.
Po prostu esencja świętowania prawicowców... to co będzie potem było wiadome...
Ach przydało by się ZOMO dostał by pałą jeden z drugim potem im ścieżke zdrowia zrobić i gwarantuje, że za rok było by spokojnie...
Gorszego bydła w życiu nie widziałem spora cześć nawalona jak szpadle reszta w stanie po spożyciu, do sklepików z gorzałą w przejści pod waryńskiego była kolejka taka, że z przejścia podziemnego wychodziła.
Po prostu esencja świętowania prawicowców... to co będzie potem było wiadome...
Ach przydało by się ZOMO dostał by pałą jeden z drugim potem im ścieżke zdrowia zrobić i gwarantuje, że za rok było by spokojnie...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
Lewaki i narodowcy są siebie warci. W przyszłym roku powinno się im zorganizowac ustawkę gdzieś pod Warszawą z dala od siedzib ludzkich niech się wymienią argumentami. A nazajutrz przyjsc i posprzątac.
Odnoście działań policji, szkoda że nie istnieje już ZOMO. Nie pitolili by się z tymi złamasami.
Gime more Guns! Guns'N'Roses
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
No proszę, to Wojsko Polskie teraz też, i przed wojną było faszystowskie.
TVN wiarygodny jak zawsze. Szkoda ,że nie wspomną a Antifie zatrzymanej, o agresywnych lewakach. Zwalą wszystko na Marsz.
A organizatorzy Marszu zwyczajnie nie powinni dopuszczać osób "wyposażonych" w pałki. Bo potem TVN ma pożywkę.
TVN wiarygodny jak zawsze. Szkoda ,że nie wspomną a Antifie zatrzymanej, o agresywnych lewakach. Zwalą wszystko na Marsz.
A organizatorzy Marszu zwyczajnie nie powinni dopuszczać osób "wyposażonych" w pałki. Bo potem TVN ma pożywkę.
Igrzyska?Bestialski_Brokuł pisze:Lewaki i narodowcy są siebie warci. W przyszłym roku powinno się im zorganizowac ustawkę gdzieś pod Warszawą z dala od siedzib ludzkich niech się wymienią argumentami. A nazajutrz przyjsc i posprzątac.
Poza tym, moim zdaniem Policja jest za mało brutalna. Przykładowo, policjanci są obrzucani kamieniami i tylko stoją, a napastnik sobie idzie, zamiast go ostrzelać z broni gładkolufowej, żeby się przewrócił, wtedy można by takiego wciągnąć za szeregi policjantów, żeby mogli go tam zneutralizować (czyli spałować i załadować do kibitki), zastanawia mnie też czemu Policja nie zastawia wylotów ulic i nie pałuje wszystkich chuliganów, którzy się tam znaleźli. I nie mówcie, że to prymityw i w nowoczesnej Europie się tak nie robi, zobaczcie sobie jak jest w Anglii i Irlandii, tam policja ma oddziały kawaleryjskie, na koniach jak dla rycerzy, którymi zwyczajnie tratują tych bandytów i pałują bez litości. Mało tego, jak się jacyś schowają w budynku, to policja wpada za nimi, wywleka i pałuje i nikogo to nie razi, jeszcze ludność jest wdzięczna.
Berserkerzy na prochach: tego potrzeba naszej Policji.G'N'R pisze:Odnoście działań policji, szkoda że nie istnieje już ZOMO. Nie pitolili by się z tymi złamasami.
- Bestialski_Brokuł
- Oszukista
No co ty opowiadasz? A co było w tym roku w Londynie? Gdzie była ta straszna angielska policja?
A Ty zawsze wklepujesz maskę 20:0? Z resztą w przypadku takich masowych zamieszek powinno wprowadzać się stan wojenny i wzywać wojsko, bo Policja z założenia nie dysponuje odpowiednią siłą żeby poskromić taki tłum.Bestialski_Brokuł pisze:No co ty opowiadasz? A co było w tym roku w Londynie? Gdzie była ta straszna angielska policja?
Tu się Klafuti mylisz. Wojsko jest od zapewnienia bezpieczeństwa zewnętrznego. Od spraw wewnętrznych jest policja. I wierz mi, że jest ona wyposażona dostatecznie dobrze do rozpędzenia takich harcerzy, tyle, że jest źle wyszkolona i gorzej niż źle zarządzana i dowodzona.w przypadku takich masowych zamieszek powinno wprowadzać się stan wojenny i wzywać wojsko, bo Policja z założenia nie dysponuje odpowiednią siłą żeby poskromić taki tłum.
Marsz był otwarty i każdy mógł przyjść. Nic dziwnego, że w tak dużej grupie ludzi zmalała się grupa idiotów. Dla mnie to takich należy spałować i zabrać na komisariat. Ale czemu na podstawie grupy ludzi oceniać wszystkich?
Media jak zawsze obiektywne, na TVP puszczali w kółko jak grupa idiotów wyłamywała barierkę. O kontrmarszu prawie nic, a połowa zatrzymanych to oni. Nie wiem ilu ludzi było, ale wydaje mi się, że liczba marszu niepodległości był znacznie większa, więc % złapanych wypada blado przy kolorowych.
Z tego co czytam, kiedy kontr-manifestacja zablokowała drogę, policja kazała zmienić kierunek marszu. Dla mnie, to powinni oklepać blokujących i dać przejść, a nie kazać zmienić kierunek.
Media jak zawsze obiektywne, na TVP puszczali w kółko jak grupa idiotów wyłamywała barierkę. O kontrmarszu prawie nic, a połowa zatrzymanych to oni. Nie wiem ilu ludzi było, ale wydaje mi się, że liczba marszu niepodległości był znacznie większa, więc % złapanych wypada blado przy kolorowych.
Z tego co czytam, kiedy kontr-manifestacja zablokowała drogę, policja kazała zmienić kierunek marszu. Dla mnie, to powinni oklepać blokujących i dać przejść, a nie kazać zmienić kierunek.