do usunięcia
Fajnie Jarkku, że zapraszasz na nasz turniej ;D My się dołączamy do zaproszenia i czekamy na wszystkich chętnych. Oczywiście turniej jest aktualny i się odbędzie 

Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Wydaje mi się Piotrze, że źle zrozumiałeś Wilczego. Może było głośno, może zakłócenia były, możliwe nawet, że Wilczy się przejęzyczył. Nie mniej jednak ten turniej, tak jak większość do tej pory organizowanych imprez w pięknej stolicy Dolnego Śląska, będzie sędziowany i organizowany przez kolektyw Gamblersów. Sprawdzonych metod nie należy zmieniać. Zapewne swoje wątpliwości będziesz w stanie wyjaśnić w najbliższym czasie z odpowiednimi osobami.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na przestawianie pacynek.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam wszystkich chętnych na przestawianie pacynek.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Nie wpierdzielam się, tylko Wilczy mnie zobligował do tego, że jak zostało umówione, że ja mam poprowadzić ten turniej, to to zrobię.
Wilczy pisał wcześniej, że chce abym ja sędziował, więc to robię. Następne turnieje już bawicie się sami, nie martwcie się o to.
Dla niedowiarków- przeczytajcie sobie na forum lokalnym, kto został wynaczony. Parszywy obowiązek, stąd wykasowany temat i założony nowy. Pewne rzeczy doprowadza się do końca bez względu na okoliczności.
Wilczy pisał wcześniej, że chce abym ja sędziował, więc to robię. Następne turnieje już bawicie się sami, nie martwcie się o to.
Dla niedowiarków- przeczytajcie sobie na forum lokalnym, kto został wynaczony. Parszywy obowiązek, stąd wykasowany temat i założony nowy. Pewne rzeczy doprowadza się do końca bez względu na okoliczności.
na szczęście ten problem został rozwiązany, nie będzie trzeba zamęcząc nieodpowiednich osób. Proszę moda o skasowanie wątku. Organizatorem turnieju (jak zresztą jest w ligowym formularzu) jest klub The Gamblers wraz ze sklepem Bard. Odpowiedzialny za tę działkę członek klubu założy odpowidedni temat. proszę też o usunięcie innych wątków związanych z tym turniejem, żeby nie wprowadzać graczy w bład.
Dziekuje za uwagę
D.
@ Jereczku, bardzo Cie prosze, skoro Cie nie dotyczą pewne sprawy to sie nie wtrącaj - będzie łatwiej
Flame mode off.
Dziekuje za uwagę
D.
@ Jereczku, bardzo Cie prosze, skoro Cie nie dotyczą pewne sprawy to sie nie wtrącaj - będzie łatwiej
Flame mode off.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
jedyne, oficialne ogłoszenie turnieju znajduje się pod adresem http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=24&t=32822
serdecznie zapraszamy i przepraszamy za całe zamieszanie
serdecznie zapraszamy i przepraszamy za całe zamieszanie
rawie jak feedback po dmp... ogarnijcie sie wszyscy
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.