Test na IQ
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Test na IQ
Znalazłem dzisiaj na FTPie szkolnym w folderze wykładowcy od narzędzi sztucznej inteligencji O_o
i bądz tu mądry...
ZADANIA na TEST IQ
Przykłady:
1. Zaznacz, która z liczb nie pasuje do pozostałych:
123453 6786 8901 98712 774 2349 222354 2431 765
2. Spróbuj znależć regułe tutaj obowiązującą. Jaki symbol powinien stać w miejsce znaku zapytania?
aa1b da3d ba0a ab1c bd1e ead2f ba?c
Browar na mackach, dla 1 osoby co prześle rozwiązanie Jak wpadniecie to na PM ślijcie , żeby inni też mogli pomyśleć.
i bądz tu mądry...
ZADANIA na TEST IQ
Przykłady:
1. Zaznacz, która z liczb nie pasuje do pozostałych:
123453 6786 8901 98712 774 2349 222354 2431 765
2. Spróbuj znależć regułe tutaj obowiązującą. Jaki symbol powinien stać w miejsce znaku zapytania?
aa1b da3d ba0a ab1c bd1e ead2f ba?c
Browar na mackach, dla 1 osoby co prześle rozwiązanie Jak wpadniecie to na PM ślijcie , żeby inni też mogli pomyśleć.
Poszło PW, o browara trzeba powalczyć, nawet jeśli wymaga to odpalenia na chwilę "chómanistycznej" mózgownicy .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Może dlatego, że idioci nie pomyślą nawet o tym, żeby sobie zrobić test?Lorens pisze:Nie żebym był złośliwy, ale jak moi znajomi rozwiązują testy IQ to okazuje się że to sami geniusze - nikt do wyniku poniżej 115 się nie przyzna
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
chyba na odwrótAndrzej pisze:Może dlatego, że idioci nie pomyślą nawet o tym, żeby sobie zrobić test?Lorens pisze:Nie żebym był złośliwy, ale jak moi znajomi rozwiązują testy IQ to okazuje się że to sami geniusze - nikt do wyniku poniżej 115 się nie przyzna
Hehe,
Jako ciekawostka to powiem Wam, ze w Polsce do niedawna do badan inteligencji dzieciakow byl wykorzystywany test z ameryki ktory byl wydany w latach 70...
W ogole to jest temat rzeka, co to jest inteligencja etc.
Ja ostatnio bylem badany testem Rayvena dla zaawansowanych i wyszlo mi, ze mam poziom studentow stypendystow... jako ciekawostka dodam, ze jestem stypendysta
Jako ciekawostka to powiem Wam, ze w Polsce do niedawna do badan inteligencji dzieciakow byl wykorzystywany test z ameryki ktory byl wydany w latach 70...
W ogole to jest temat rzeka, co to jest inteligencja etc.
Ja ostatnio bylem badany testem Rayvena dla zaawansowanych i wyszlo mi, ze mam poziom studentow stypendystow... jako ciekawostka dodam, ze jestem stypendysta
Woot?