Wypociny Justyny (19-11-2011 Deathmaster Snikch)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Wypociny Justyny (19-11-2011 Deathmaster Snikch)
Ładny tylko gwiazdki psują efekt moim zdaniem
- michnik000
- Kretozord
Lazur pisze:Ładny tylko gwiazdki psują efekt moim zdaniem
Witamy ponownie
Zgodzę się z przedmówcą, gwiazdki dziwnie na tym pchlarzu wyglądają
Malowanie faaajne.Na stół nadaje się wystarczająco, ale trochę za słaby do gabloty.
b.spodobał mi się pomysł z tłem. Sama na to wpadłaś?
Morslieb wyszedł b.ciekawie
Ja jestem przedstawicielką płci żeńskiej a też mi te gwiazdki nie przypadły do gustu, nie dlatego że to gwiazdki tylko dlatego że są niestarannie wykonane, a przynajmniej tak to wygląda. Do całego tła się przyłożyłaś i wygląda to porządnie, a te gwiazdki są takie od niechcenia. Ale to tylko moje wrażenie być może.
Gwiazdki słabe w ogóle nie pasują do klimatu/modeli skavenów - coś takiego fajne by było ja jakimś HE lub magu. Po prostu sama koncepcja mi nie leży. Reszta bardzo fajna.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Tło po prostu nie pasuje, za to malowanie szczura bardzo fajne . choć i tak najbardziej mi się podoba ostatni zielony troll .
Dzięki za wszystkie komentarze od początku wiedziałam, że ten pomysł może nie być w klimacie szczura ale i tak postanowiłam zaryzykować co do gwiazdek na płaszczu, starałam się je wykonać jak najlepiej, podobno użyłam za dużo białej ( nie wiem bo nie jestem jeszcze w temacie bardzo obeznana ) przy następnej figurce bardziej się przyłożę
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
I trochę za grube kreski zrobiłaś.Justa pisze:podobno użyłam za dużo białej