Joziny z Bazin - fenbeasts
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Mudżahedin
Joziny z Bazin - fenbeasts
Witam,
kilka niewyraźnych zdjęć fenbeastów domowej roboty (driady, greenstuff, jakieś śmieci i bitsy). Niestety,zanim zobaczyłem jakiej jakości są zdjęcia, zacząłem podkładowanie - więc cokolwiek bardziej wyraźnego dopiero po malowaniu
Rzucam na pożarcie:
komentujcie, krytykujcie
kilka niewyraźnych zdjęć fenbeastów domowej roboty (driady, greenstuff, jakieś śmieci i bitsy). Niestety,zanim zobaczyłem jakiej jakości są zdjęcia, zacząłem podkładowanie - więc cokolwiek bardziej wyraźnego dopiero po malowaniu
Rzucam na pożarcie:
komentujcie, krytykujcie
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Moim zdaniem wyglądają fantastycznie. Świetny pomysl. Fajnie że nie przesadzileś z ilością bitsów na nich.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
popieram arbitra, jest po prostu super. Już czekam, aż ich pomalujesz.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- michnik000
- Kretozord
Na pierwszy rzut oka pomyślałem: "O jaaa... ale zarąbiste treekiny" Naprawdę super zrobione modele (najbardziej przypadł mi do gustu ten z czaszką konia i rogami
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetne robota
-
- Mudżahedin
Dzięki za pozytywne przyjęcie, w ten weekend mam zamiar zacząć je malować, jak dobrze pójdzie wrzucę na dniach kolejne zdjęcia, tym razem bardziej się postaram.
Treekiny - dopiero teraz przyjrzałem się dokładnie modelom i cieszę się, że wcześniej ich nie widziałem - pewnie nie chciało by mi się lepić własnych, jakbym wiedział, że coś podobnego można dostać już gotowe
Treekiny - dopiero teraz przyjrzałem się dokładnie modelom i cieszę się, że wcześniej ich nie widziałem - pewnie nie chciało by mi się lepić własnych, jakbym wiedział, że coś podobnego można dostać już gotowe
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wyślij do GW - może na tym zyskają ich wyroby .