Pony Thread (OMG PONIES)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Cytrus Kontynentalny
"Nie jestem powergamerem"

Re: Pony Thread (OMG PONIES)

Post autor: Cytrus Kontynentalny »

Sam. Ale się męczę cholernie z tym. Zawsze lubiłem rysować, niemniej ograniczałem się do lekcji a potem wykładów :D. Kucami zajmuję się od tygodnia jakoś. Chcę kumpli wciągnąć w to jeszcze kilku co ogarniają robienie filmików flash i photoshopa. To możnaby walnąć jakieś *ciekawe* filmiki z serii "Republika Lunarna vs Imperium Solarne". Kłopot w tym, że oni nie przepadają za kucami :p

Klimaty faszystowsko-gwardyjskie. Rarity jako generał potraktowany bronią chemiczną ( przez co jej odwaliło trochę ). Na wszystko są pomysły, brak tylko umiejętności.

Jakoś nie natrafiłem jeszcze na dużo materiału w tym temacie więc może zapełniam jakąś lukę.

Awatar użytkownika
Orris
Mudżahedin

Post autor: Orris »

Awesome. Jedyne co ja robię na wykładach to żałuję, że nie wziąłem laptopa z Heroesami 3 :wink:
A na kucyki da się nawrócić. (wolololo :lol2: )
Podpis niezgdony z regulaminem forum

Awatar użytkownika
Cytrus Kontynentalny

Niestety tak łatwo to na nich nie działa :D. Ale codziennie bombarduję ich linkami z kucami ( oni w zamian ślą mi jakiś death metal :D ). Ostatecznie pewnie zmiękną.

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Moi znajomi dziwnie się na mnie patrzą od kiedy na pytanie "co robisz?" odpowiadam "oglądam my little pony". Ja tam się nie dziwię kiedy warzywią przy swoich serialach :(.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Majestic
Falubaz

wth, dlaczego zawsze żółwie wygrywają wyścigi? :D
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

Bo są najlepszymi zwierzętami jakie kiedykolwiek powstały.
Kiedyś nauczą się latać, to będzie szczyt ewolucji.

Awatar użytkownika
Cytrus Kontynentalny

Szczerze mówiąc liczyłem na coś innego. Ten zwierz jest zwyczajnie nudny.

Nie zmienia to jednak faktu, że odcinek całkiem zacny :D. I musical był. I Cwał Walkirii (!) Dobrze jest. Wracam do rysowania kuców na zmianę z projektowaniem jakiegoś durnego kurnika :wink:.

Majestic
Falubaz

Obrazek

Zabiło mnie to to :D .

Awatar użytkownika
Cytrus Kontynentalny

Haha :D. Godzina dodania: ----> 3:40.

3:40 a ty siedzisz na necie i przeglądasz śmieszne obrazki z kucami :D. Widzę, że nie jestem w tym osamotniony

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

dobra kucykarze... akcja jest światowa ;P

BGG to portal o grach planszowych... prowadzi też ranking najlepszych gier ever... no i wg tego rankingu wiele zależy jest mocno poczytny i uwielbiamy... od piątku trwa trolowanie rankingu, w ciągu 3dni gra... My Little Pony Hide&Seek (sic!) znalazła się na 5 miejscu... co ciekawe gry, które są w pierwszej 5 są tam od jakiegoś roku, jedynie delikatnie zmieniając się miejscami... dziś lukam i już na 16... dacie tak pomiatać kucykami?

challenge accepted? :lol2: :twisted: :twisted:

link do rankingu: http://boardgamegeek.com/browse/boardgame
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Artein
Masakrator

Post autor: Artein »

To nie nasze kucyki, tych nie lubimy bo są tylko dla małych dziewczynek. [-X

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Powiedzmy, ze starsze edycje MLP nie trzymają obecnego poziomu :wink: .
Zabiło mnie to to .
Fandom nie próżnuje :mrgreen: . Mi się bardzo spodobał ten ponymotywator :

Obrazek

Chyba nigdy nie zrozumiem fenomenu molestii :P
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Awatar użytkownika
Cytrus Kontynentalny

Ech. Ma nawet swojego bloga. askprincessmolestia czy coś takiego. Ale ostrzegam: wchodzisz na własną odpowiedzialność :shock:

Obrazek

Ja sobie koślawo kuce rysuję w paincie teraz :D. Kiedyś widziałem na Equestria Daily jak pokazane były obrazki z Polską Dashie. Stąd pomysł na jej narysowanie. Zaraz potem przyszedł mi jednak nowy pomysł :twisted: :

Wezmę walnę jej szczerbca jako cutie mark, fryza przerobię, nazwę "Konkwista 88" i umieszczę na oficjalnym forum NOP :D :D. Trolololo

Ciekawe czy chłopaki też oglądają kuce :lol2:

Awatar użytkownika
Denn

Post autor: Denn »

Mój avatar to skeleton pony XD

edit:

O nie, zapostowalem w tym dziale, jestem przeklety [-o<
Woot?

Majestic
Falubaz

To MLP ma własne czasopismo? Szkoda tylko że mam tak z piętnaście lat więcej niż potencjalny target :P.

http://www.egmont.pl/pl/czasopisma/nasz ... art12.html

Ciekawe czy dodany plakat jest jakiś fajny? Bo może kupię gazetkę siostrzenicy i niecnie go podprowadzę ;).

Awatar użytkownika
Dziekan
Chuck Norris

Post autor: Dziekan »

Majestic pisze:To MLP ma własne czasopismo? Szkoda tylko że mam tak z piętnaście lat więcej niż potencjalny target :P.

http://www.egmont.pl/pl/czasopisma/nasz ... art12.html

Ciekawe czy dodany plakat jest jakiś fajny? Bo może kupię gazetkę siostrzenicy i niecnie go podprowadzę ;).
TO już wymyka się z pod kontroli. :wink:

Majestic
Falubaz

Zamiotło mnie pod dywan :D.

Obrazek

Awatar użytkownika
Infernal Puppet
Masakrator

Post autor: Infernal Puppet »

Dziekanie - to już się dawno wymknęło spod kontroli :mrgreen: .

Zresztą trzeba się przygotować, go już jutro nowy odcinek 8) .
Mad Mike pisze:
kwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezara
Ach te uroki bycia ciągle głodnym ;) .

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Dziekan pisze:TO już wymyka się z pod kontroli. :wink:
przez Dziekan » 22 lis 2011, o 23:14
Dziekan pisze:już
Hahaha :mrgreen:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

ODPOWIEDZ