Archerzy w armii 8edycja
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Archerzy w armii 8edycja
Cała nadzieja zgasła.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Ja mam fan z gry na ostatnich stołach.
Ale szalejący czempion na masterach przydałby się naszej smutnej, elfiej rzeczywistości
Ale szalejący czempion na masterach przydałby się naszej smutnej, elfiej rzeczywistości
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Niestety, studia robią swoje, dopóki byłem w liceum mogłem sobie pozwolić na myślenie tylko o battlu, teraz nie da rady. Za dużo nowych fajnych rzeczy
Ale nie martwcie się, za jakiś czas wyjdzie nowy book do HE i może poprawią nieco nasz AB
Ale nie martwcie się, za jakiś czas wyjdzie nowy book do HE i może poprawią nieco nasz AB
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
ach ta wóda i kobiety i nawet battl już tak nie cieszyAndrzej pisze:Niestety, studia robią swoje, dopóki byłem w liceum mogłem sobie pozwolić na myślenie tylko o battlu, teraz nie da rady. Za dużo nowych fajnych rzeczy