![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: KrzysiekW
... i fajne modele.trikk pisze:Na ich korzyść przemawiają: 2 ataki z s4 z góry, 10" ruchu, fast, 5+warda.
KrzysiekW pisze:... i fajne modele.trikk pisze:Na ich korzyść przemawiają: 2 ataki z s4 z góry, 10" ruchu, fast, 5+warda.
Ale "na polu" nie wypróbowałem osobiście, natomiast jako przeciwnik dosyć je koszę (gram skavenami).
Pozdrawiam,
Krzysiek
bzdury...porównaj sobie z Saurus Cavalery... nie dość, że MD ogólnie rzecz biorąc są lepsze to jeszcze tańsze o 5pts.
z helenka mam zawszeShino pisze:ale nie kazdy w chaosie uzywa wszystkich slotow special bo armie rownoe dobrze mozna oprzec na knightach. Sam zreszta o ile dobrze pamietam nie masz wszystkich slotow special uzytych ;]
Ok... takiego komentarza to się nie spodziewałem. Nie chcę się spierać, że mam rację, ale gdyby chciało ci się wyjaśnić dlaczego to są bzdury to byłbym wdzięczny. Pytam bo myślałem trochę nad demonami. Wydaje mi się, że SC jest o wiele gorsze bo:Siemek pisze:jak dla mnie najwiekszym minusem demonic jest to ze nie mozesz dac flee,gdyby nie to bylyby zajebistebzdury...porównaj sobie z Saurus Cavalery... nie dość, że MD ogólnie rzecz biorąc są lepsze to jeszcze tańsze o 5pts.
pzdr