TES V: Skyrim
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: TES V: Skyrim
19 lvl Dunmer zlodziejo- zabojczy iluzjonista
Gra sporo zyskuje na 35 calach plasmy Szkoda tylko ze nie mam sprzetu na rozdzielczosc powyzej 2k
Gra sporo zyskuje na 35 calach plasmy Szkoda tylko ze nie mam sprzetu na rozdzielczosc powyzej 2k
podpis nieregulaminowy - administracja
Postarali sie tak jak wcześniej obliwion odrzucał mnie graficznie teraz jestem zachwycony gierka wymiata. na razie 18 lv wojownika norda tarcza + mieczyk nic wyszukanego ale jak zacząłem sobie magiem zniszczenia to nudne było a tak przynajmniej moge w wir walki wpadać
Nie wyobrażam sobie enchantingu u mojego NordaMalal pisze:Lvl Smiting sciezka prawa. Imho must have dla kazdego. Bronie robione samemu sa o wiele lepsze niz te do znalezienie w grze. Imho jedyny must have oprocz enchantingu
A co do smithingu to fakt, jest różnica między broniami kupnymi a wyrzeźbionymi własnoręcznie.
Co do balansu, faktycznie niestety jest on delikatnie mówiąc spieprzony, magiem mogę zabić smoka ale już takiego niedźwiedzia to już nie bardzo :/
Woot?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
mam dylemata małego. Skyrim czy Wieśmin 2. Obie na pewno wymiatają a ja kocham rpg i co tu wybrać?
Powiem tak, w Skyrima nie grałem, ale na Wieśku się srodze zawiodłem. Podobnych opinii o nowym Elder Scrolls nie słyszałem więc...
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Nude modów do Elder Scrolli nigdy nie ogarniałem. A takich uwzględniających Argonian to już w ogóle .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Ja też nie ale gdzieś na forum rzuciło mi się w oczy z Argonianką jako promoMajestic pisze:Nude modów do Elder Scrolli nigdy nie ogarniałem. A takich uwzględniających Argonian to już w ogóle .
Btw. ja rozwijam main line, nie wiem jak ten koleś który skończył speedrunem Skyrim w ~2h, ja nie dałbym chyba rady.
Woot?
Sa niepotrzebni, slabo bija i slabo opancerzeni
Uploaded with ImageShack.us
W sumie moge miec wiecej armora niz 1150 ale cap wydaje mi sie jest w okolicach 800-900
Uploaded with ImageShack.us
W sumie moge miec wiecej armora niz 1150 ale cap wydaje mi sie jest w okolicach 800-900
podpis nieregulaminowy - administracja