OFICJALNE Zaproszenie na turniej Breslau Octopus 26.11.2011
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
Re: OFICJALNE Zaproszenie na turniej Breslau Octopus 26.11.2
jeszcze do tego shadow i jest całkiem nieźle
no tylko takie kombo mi przychodzi do głowy... chyba że sprężyna do kawy i to samo
no tylko takie kombo mi przychodzi do głowy... chyba że sprężyna do kawy i to samo
Ale kawa nie ma takiego rąbnięcia jak piechota. Ale myk i tak niezły, ktoś może o nim zapomnieć i na niższych stołach może ustawić to grę
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
myślę że nie tylko na niższych
pierdolnięcie to samo, a przy kawie jest więcej SV i MA, nie zapominając o atakach koni to nawet pierdolnięcie jest większe
ale taki heros Khorna w BL też ładnie wygląda 5A z 6S ( halabarda ) albo 6a z 5S ( ahw ) i takie tam
pierdolnięcie to samo, a przy kawie jest więcej SV i MA, nie zapominając o atakach koni to nawet pierdolnięcie jest większe
ale taki heros Khorna w BL też ładnie wygląda 5A z 6S ( halabarda ) albo 6a z 5S ( ahw ) i takie tam
No niby tak, ale jakiś kosmos to to nie jest
Najlepszy myk z syrenką
Najlepszy myk z syrenką
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- maksymalnie 12 PD użyte w fazie magii
tu chodzi o 12 kości użytych do czarowania, czy kostki do np. black periapta też liczycie do tego limitu?
tu chodzi o 12 kości użytych do czarowania, czy kostki do np. black periapta też liczycie do tego limitu?
Żeby nie było ja będę w sobotę (grał co prawda dwiema armiami), ale będę. Gdyż zdrajca Domin nie pojawi się! Hańba mu za to!
Ostatnio zmieniony 24 lis 2011, o 01:48 przez Golonka, łącznie zmieniany 1 raz.
Furion pisze:No, becouse no.@nders9 pisze:
Can units deploy closer than 1" apart?
Palma Dysortografii dla Ciebie.Golonka pisze:Żeby nie było ja będę w sobotę (grał co prawda dwiema armiami), ale będę. Gdyż zdrajca Domin nie pojawi się! Chańba mu za to!
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.
ktoś nie ma pary? bo ja nie lubie solo parówki. gram zuem.
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
marcin miał wysłać zgłoszenie na kacyku, ale będę:0
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!