Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Galeria jak c'tan chlapie farbą...
Hejo, pomyślałem, że w sumie nie zaszkodzi założyć tematu z moimi malunkami. Chętnie poznam wasze opinie i konstruktywną krytykę
oto kilka ostatnich zabawek, całą resztę możecie znaleźć na mojej stronce (http://fantasygames.com.pl/blog/about-us/gallery/)
oto kilka ostatnich zabawek, całą resztę możecie znaleźć na mojej stronce (http://fantasygames.com.pl/blog/about-us/gallery/)
wqszysto super i na wysokim poziomie poza nakretkami pod figsy:P. tak sie narobiles a szkoda ci bylo zrobic filary jakies:P
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
Klient chciał takie coś, więc mu zrobiłem. Ja tam nie wnikam po co i dlaczegoBurgund pisze:wqszysto super i na wysokim poziomie poza nakretkami pod figsy:P. tak sie narobiles a szkoda ci bylo zrobic filary jakies:P
ctan pisze:Klient chciał takie coś, więc mu zrobiłem. Ja tam nie wnikam po co i dlaczegoBurgund pisze:wqszysto super i na wysokim poziomie poza nakretkami pod figsy:P. tak sie narobiles a szkoda ci bylo zrobic filary jakies:P
Dokładnie. Sprawa gustu i kwestia satysfakcji klienta
A samo malowanie GIT!
Świetna kolorystyka.
p.s. zawsze mnie interesuje, gdy widzę takie prace, ile lat autor maluje... tzn ile trwa jego przygoda z tą sztuką. I taką myśl nawet miałem, tak jak na innych forach ludzie piszą w opisach np obsadę akwarium czy zwierzaki jakie hodują, tak tu możnaby podpisywać ile sie jest w "zawodzie"
- General Baga
- Kradziej
Znam jego sekret!!! Maluje nogami!!
Swoja droga bylem przy narodzinach wszystkich tych figurek
A ten korek faktycznie fajny :]
Swoja droga bylem przy narodzinach wszystkich tych figurek
A ten korek faktycznie fajny :]
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
taak... zawsze kiedy patrzę jak c'tan maluje to mam ochotę spakować walizki i wyjechać do Zanzibaru... Najlepsze jest to, że kiedy on opowiada o tym jak coś zrobić, wszystko jest dla niego takie oczywiste i proste...
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Pikne panie pikne... ale moje wewnętrzne chamstwo i zazdrość względem talentu innych mówi mi że ten ork z tego co widzę to ma większość elementów z miedzi... ja wiem że grynszpan szlachetny jest cool ale jest to nie realistyczne a i nekron ma krzywą laskę
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- bartello98
- Chuck Norris
aczkolwiek z tom laska to naprawde wielki błąd
[img***]http://dl.dropbox.com/u/64416209/klubfenixbanner.jpg***[/img]
Hej, widziałem Twoją aukcje z Demon hunterem i mam pytanie jeśli możesz to zdradź jak robisz takie pajęczynki? Może jakiś mały tutorial.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Allelujah Nareszcie wrzuciłeś coś na nasze forum. Mam nadzieję, że stale będziesz zasilał tę galerię nowymi pracami. To WIELKA przyjemność je oglądać, podziwiać i nie móc się nadziwić, że tak można .
Prace naprawdę gniotą... To będzie najlepsza galeria na tym forum
Prace naprawdę gniotą... To będzie najlepsza galeria na tym forum
Ostatnio zmieniony 3 gru 2011, o 18:37 przez smiejagreg, łącznie zmieniany 1 raz.
nie ciesz się... Widziałem model który aktualnie jest na warsztacie. Byłem pewien, że jest już skończony, po czym dowiedziałem się, że to wczesny WIP ....
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
No, nareszcie udało mi się skończyć tego chłopka, całkiem fajny figs
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Świetne po prostu . Jedna sprawa tylko - płyn w pojemnikach powinien się rozkładać poziomo, nie we wszystkich tak jest (druga fotka od dołu - lewy górny pojemnik - trochę to nienaturalnie wygląda...)