KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Ponawiamy pytanie Grupa B slownie B. Kto chcetny na wtorek ?
Jeżeli problemu juz nie ma to zostaję i chętnie pogram.Fluffy przemyśl jeszcze raz swoja decyzje....w naszej grupie panuje raczej przyjacielska i bezciśnieniowa atmosfera....
@Dibo
Tu nie chodzi o zwałowanie mnie, i fochy, tylko pewne podejscie niektórych osób na które, jeżeli miało "to" tak wyglądac, po prostu było mi szkoda mojego czasu.
Ale nie będę się rozpisywał, jeżeli załatwiliscie sprawe to EOT.
Pozdrawiam
- General Baga
- Kradziej
Holerka - a juz myslalem ze koniec ligi, i nie bedzie wiecej tahgania zhyda za bhoda, a tu nic, aj waj, ja biedny....
Welcome back panowie Fajno ze się dogadaliscie
Welcome back panowie Fajno ze się dogadaliscie
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Koniec żali, Topory w dłoń
xYz
To co masz czas jutro we wtorek ??Gremlin pisze:Koniec żali, Topory w dłoń
Karpiu jak nikogo nie znajdziesz do jutra to może zagramy we środę albo piątek rewanża? Teraz ja wybieram scenariusz - boisz się??
Fakt i morał z całej bajki jest taki kolego Flufy ,że nie wszyscy tak podchodzą do gry jak my. Niektórym zależy na wygrywaniu i ciężko ich za to winić. Cieszę się ,że wszystko spokojne się kończy .
Wszystkiemu winien UNDEAD bo jołop nie przewidział ,że ludzie będą chcieli "nagiąć" regulamin celem jedynym i słusznym ,czyli zwycięstwa. Jego powinniśmy surowo ukarać i napiętnować
Fakt i morał z całej bajki jest taki kolego Flufy ,że nie wszyscy tak podchodzą do gry jak my. Niektórym zależy na wygrywaniu i ciężko ich za to winić. Cieszę się ,że wszystko spokojne się kończy .
Wszystkiemu winien UNDEAD bo jołop nie przewidział ,że ludzie będą chcieli "nagiąć" regulamin celem jedynym i słusznym ,czyli zwycięstwa. Jego powinniśmy surowo ukarać i napiętnować
A czego tutaj sie bac ? Zmienisie rozpe przemysli kilka idiotycznych pomysłów na granie i sprobuje sie czegos innego. Sprobuje w srode ale nie gwarantuje dlatego proponowalem wtorek. Jesli nie uda sie to wroce z krotkiego urlopu dopiero z poczatkiem grudnia.PiotrB pisze:Karpiu jak nikogo nie znajdziesz do jutra to może zagramy we środę albo piątek rewanża? Teraz ja wybieram scenariusz - boisz się??
Maly update mozemy cos lupnac w srode. udalo mi sie zmienic jeden termin.
Oki. W takim razie jak cos nadzieja w Pitrze i jego Mchrocznych ostrouchach
- DARKwolfDOG
- Wałkarz
Czy ktoś z grupy D ma czas na gre w sobote??
zawsze można połączyc obie te rzeczy! Challenge!
xYz
karty do inwazji na sobotę przynieśGremlin pisze:zawsze można połączyc obie te rzeczy! Challenge!
Xier, challenge jutro w pierwszej bitwie?
Wisła Kraków.
Spakowane.Kosa pisze:karty do inwazji na sobotę przynieśGremlin pisze:zawsze można połączyc obie te rzeczy! Challenge!
xYz
Uff, WE Kuby pokonane 11-9, dzięki za bitwę
Wisła Kraków.
No ja wygrałem z Dibem 12-8 więc z dużym zapasem Jego Lord KOSMITA ZABIŁ MI 37 modeli
Mam pytanie do mądrych - czy KB działa na gościa na rydwanie - oraz jak dokładnie ma się gif SLUG-SKIN jeśli jego właściciel jest w Chalengu ??
Mam pytanie do mądrych - czy KB działa na gościa na rydwanie - oraz jak dokładnie ma się gif SLUG-SKIN jeśli jego właściciel jest w Chalengu ??
Ja może sprostuje pytanie Piotra.
Mam gift który zadaje obrażenia na początku CC, nawet przed Impakatmi, czy te uderzenia zadaje przed rzuceniem czeledża ? I jak to jest w kolejnej turze walki, kiedy ktoś chce rzucić czelandż.
W trakcie trwania czelendza - sprawa jest jasna 1 hit bo postać w czelendzu traktowana jest jakby stykała sie tylko z pojedynkującym sie - i tak to rozegraliśmy.
Czyli co jest najpierw hity z gifta czy rzucenie czelendża.
Mam gift który zadaje obrażenia na początku CC, nawet przed Impakatmi, czy te uderzenia zadaje przed rzuceniem czeledża ? I jak to jest w kolejnej turze walki, kiedy ktoś chce rzucić czelandż.
W trakcie trwania czelendza - sprawa jest jasna 1 hit bo postać w czelendzu traktowana jest jakby stykała sie tylko z pojedynkującym sie - i tak to rozegraliśmy.
Czyli co jest najpierw hity z gifta czy rzucenie czelendża.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !