Potrzebuję pomocy, wypełnienie ankiety na zajęcia.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Potrzebuję pomocy, wypełnienie ankiety na zajęcia.
Potrzebuję gównianych 100 ankiet na zajęcia, więc proszę o wypełnienie. zajmie to tylko kilka chwil, z góry dzięki za pomoc....
1. Jaką rolę kobiety u boku mężczyzny widziałby Pan najbardziej?
a) kurtyzana w sypialni b) Matka Polka c) dama w salonie d) kucharka w kuchni e) partnerka i przyjaciółka f) famme fatale g) nie mam ideału
2. Na co zwraca Pan uwagę przy pierwszym kontakcie z kobietą?
a)styl wypowiedzi b)osobowośc c) oczy d)ubiór e) biodra i pośladki f) nogi g)sposób poruszania się
3. Co ceni Pan w kobiecie?
a) wygląd i urodę b) inteligencję c) sposób bycia d) zalotne spojrzenie e) ambicję i upór f) usmiech
4. W jakich sytuacjach Pana zdaniem kobieta traci swoją kobiecość?
a) nie dba o swój wygląd b) zachowuje się jak mężczyzna c) chce dominować d) porzuca swoje dzieci e) zajmuje kierownicze stanowisko pracy f) pracuje w zawodzie męskim
5. Jakie są Pana skojarzenia ze słowem ,,kobieta"? a) piękno b) miłlość c) żona d) brak skojarzeńe) seks f) uroda g) wsparrcie g) marudzenie i) podstępność
6. Jakie są Pana skojarzenia ze słowem ,,kobiecość"? a) uroda b)delikatnośc c) urok d) inteligencja e) zmusłowość f) namietność g) zapach h) naturalność
proszę o poważne podejście do tematu. do pytan 5 i 6 mozna udzielic do 3 odpowiedzi zaznaczajac ich kolejnosc.
1. Jaką rolę kobiety u boku mężczyzny widziałby Pan najbardziej?
a) kurtyzana w sypialni b) Matka Polka c) dama w salonie d) kucharka w kuchni e) partnerka i przyjaciółka f) famme fatale g) nie mam ideału
2. Na co zwraca Pan uwagę przy pierwszym kontakcie z kobietą?
a)styl wypowiedzi b)osobowośc c) oczy d)ubiór e) biodra i pośladki f) nogi g)sposób poruszania się
3. Co ceni Pan w kobiecie?
a) wygląd i urodę b) inteligencję c) sposób bycia d) zalotne spojrzenie e) ambicję i upór f) usmiech
4. W jakich sytuacjach Pana zdaniem kobieta traci swoją kobiecość?
a) nie dba o swój wygląd b) zachowuje się jak mężczyzna c) chce dominować d) porzuca swoje dzieci e) zajmuje kierownicze stanowisko pracy f) pracuje w zawodzie męskim
5. Jakie są Pana skojarzenia ze słowem ,,kobieta"? a) piękno b) miłlość c) żona d) brak skojarzeńe) seks f) uroda g) wsparrcie g) marudzenie i) podstępność
6. Jakie są Pana skojarzenia ze słowem ,,kobiecość"? a) uroda b)delikatnośc c) urok d) inteligencja e) zmusłowość f) namietność g) zapach h) naturalność
proszę o poważne podejście do tematu. do pytan 5 i 6 mozna udzielic do 3 odpowiedzi zaznaczajac ich kolejnosc.
Ostatnio zmieniony 26 lis 2011, o 17:55 przez sYsek, łącznie zmieniany 2 razy.
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
sYsu to mają być pytania otwarte? może daj jakieś 5-6 odpowiedzi abcde i opcję inne: napisz własne
ciężko będzie z tym wypełnianiem bo większości nie będzie się chciało wymyślać własnych odpowiedzi
ciężko będzie z tym wypełnianiem bo większości nie będzie się chciało wymyślać własnych odpowiedzi
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
toć to po 2-3 zdania... nic wymyślnego, żadnej rozprawki... krótko i na temat.
Szczur22
Szczur22
Niby tak, ale ludziom naprawdę nie będzie chciało się tego robić abcd to poświęceni około 2-3 minut, pytania otwarte to już około 10 i o wiele więcej pisania, a ludzie są leniwi
Na przykład ja jestem i za cholerę nie chce mi się wymyślać odpowiedzi
Na przykład ja jestem i za cholerę nie chce mi się wymyślać odpowiedzi
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
dałem zmieniona ankiete z opcjami abcd moze teraz moglibyscie wypelnic? szwentas, tez takiej odpowiedzi udzielilem ;P
Szczur22
Szczur22
Ok, skoro ma być na poważnie:
1 e
2 g d f właśnie w tej kolejności
3 f a d jak powyżej
4 a b
5 f b a
6 a c g
1 e
2 g d f właśnie w tej kolejności
3 f a d jak powyżej
4 a b
5 f b a
6 a c g
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
1. e
2. abc
3. abcf
4. bd
5. abc
6. abc
Tak na oko
2. abc
3. abcf
4. bd
5. abc
6. abc
Tak na oko
Lest we forget:
- The WariaX
- Falubaz
Chcesz przeprowadzić 100 ankiet za pomocą takiego systemu? powodzenia ciekawe jak będziesz wyniki liczył (syzyf approve ).
Użyj jakiegoś serwisu jak np ankietka czy coś. łatwiej dla nas i dla Ciebie.
Użyj jakiegoś serwisu jak np ankietka czy coś. łatwiej dla nas i dla Ciebie.
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
nie licze ze zyskam 100 postow tutaj, o dziwno mam znajomych ;P po prostu jak napisze 20 osob bede zadowolony z efektu
Szczur22
Szczur22
to mija się z celem takich ankiet, sam sobie mogę to nawet wygenerować randomowo, nie o to chodzi
Szczur22
Szczur22
1c
2a
3a
4a
5acg
6cdh
studiujesz teraz seksuologię?
2a
3a
4a
5acg